Life

Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde

Doi căței au dat dovadă de iubire necondiționată atunci când au explodat de fericire în momentul în care și-au văzut stăpâna.
19.04.2024 | 16:00
Explozie de iubire pentru doi catei care isi vad stapana Clipul care a topit sute de mii de inimi in doar cateva secunde
Doi câini au oferit o dovadă de iubire când și-au văzut stăpâna. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există iubire adevărată, asta au dovedit doi căței care au avut o reacție absolut adorabilă atunci când au auzit vocea stăpânei. Momentul a ajuns viral pe internet și a topit inimile a milioane de oameni.

Doi căței au dat dovadă de iubire necondiționată atunci când și-au văzut stăpâna

Nu degeaba sunt cățeii cunoscuți ca fiind cei mai buni prieteni ai omului. Relația dintre stăpân și animalul său de companie fiind bazate pe loialitate, încredere, loialitate, iubire și înțelegere reciprocă.

ADVERTISEMENT

Câinii sunt sunt iubitori și inteligenți, oferind sprijine emoțional și protecție oamenilor care au grijă de ei și care îi consideră parte din familie. Inteligența lor este cea care i-a ajutat să îndeplinească numeroase roluri.

O femeie a publicat pe TikTok un videoclip în care le-a arătat tuturor cum cei doi căței ai săi au dat dovadă de iubire necondiționată. Aceștia au avut o reacție adorabilă în momentul în care au văzut-o.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă trecuseră numai 15 minute de când a plecat de lângă ei, micuții, ținuți în lesă de partenerul femeii, au alergat spre ea imediat ce i-au auzit vocea, au dat din coadă și s-au bucurat când au observat că și-a făcut apariția.

„Un semn că patrupedul tău te iubește: este atât de entuziasmat să te vadă, chiar și dacă au trecut doar 15 minute”, a scris proprietara celor doi căței despre exemplul de iubire pe care l-au oferit și care poate fi văzut aici.

ADVERTISEMENT

Clipul video a topit inimile a milioane de oameni

Imaginile au ajuns la milioane de oameni și au strâns peste 505 mii de aprecieri. Oamenii au lăsat și sute de mii comentarii în care și-au împărtășit propriile povești sau au recunoscut că au fost emoționați.

„Uneori fac asta doar ca să-mi văd partenerul cum este târât de câinele meu de 20 kg”, „Aceștia sunt câinii mei când ajung acasă de la serviciu și soțul meu este acasă. Dacă sunt afară, îl târăsc la mine, dacă sunt înăuntru, se aliniază la uşă”, au spus două persoane.

ADVERTISEMENT

„Ce înger drăgălaș! Își iubește mama”, „Așa arată dragostea pură”, „Am făcut asta săptămâna trecută și era gheață și l-au târât pe soțul meu”, „Am fost atât de emoționat urmărind acest videoclip”, sunt alte câteva comentarii.

ADVERTISEMENT
Tags: