Life

Andreea Bănică, devastată de durere: ”Mi-am pierdut cel mai bun prieten”

Andreea Bănică, îngenuncheată de suferință. Îndrăgita cântăreață este tristă, după ce animalul său de companie a murit.
09.02.2024 | 10:45
Andreea Banica devastata de durere Miam pierdut cel mai bun prieten
Andreea Bănică, îngenuncheată de suferință. Îndrăgita cântăreață este tristă, după ce animalul său de companie a murit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, devastată de durere la câteva zile după ce și-a „pierdut cel mai bun prieten”. Frumoasa blondină a sperat până în ultima clipă că patrupedul său va supraviețui, în ciuda faptului că era grav bolnav.

Andreea Bănică, îngenuncheată de suferință. Îndrăgita cântăreață este tristă, după ce animalul său de companie a murit

Andreea Bănică este îngenuncheată de suferință. Îndrăgita cântăreață este tristă, după ce animalul său de companie a murit. Nino a pierdut lupta cu boala de care suferea și pentru care a fost consultat constant de medicul veterinar.

ADVERTISEMENT

De mai bine de o săptămână patrupedul nu se mai află în casa celebrei vedete, care nu poate trece peste această durere. Frumoasa blondină a decis să nu-l îngroape, ci și-a incinerat câinele pentru a-i păstra cenușa.

Aceasta se află la loc de cinste într-un vas sub formă de inimă. Declarația artistei despre moartea lui Nino este una dureroasă pentru că animalul era văzut ca un prieten bun. Îi aducea multă bucurie cântăreței.

ADVERTISEMENT

„Eu mi-am pierdut cel mai bun prieten, care mă făcea să râd, mă făcea să mă simt minunat…”, este mesajul emoționant pe care l-a transmis Andreea Bănică la secțiunea Stories de pe Instagram.

Andreea Bănică, despre problemele câinelui său, Nino

Andreea Bănică a vorbit mereu deschis despre problemele cu care s-a confruntat câinele său, Nino, înainte să moară. Animalul de companie suferea de mai multe boli, coloana vertebrală fiind cea mai afectată.

ADVERTISEMENT

Patrupedul nu se mai deplasa de o vreme bună pentru că suferința sa era prea mare și multe dintre organele interne nu mai funcționau la capacitate maximă. Câinele vedetei a murit pe 23 ianuarie, când copiii săi erau la școală.

„Suferința lui este și a mea…așa cum am împărțit lucrurile bune, le împărțim și pe cele rele. Nu mă pot aduna, nu mă pot concentra și gândi la nimic. Nino este foarte rău, are foarte multe probleme…

ADVERTISEMENT

Rinichii, inima, neurologic, nu știe de el…coloana praf, piciorul rupt ( nu știu cum). Nu se mai poate face nimic, din păcate…mă uit la el și mă topesc cu el o dată…”, spunea în urmă cu ceva vreme Andreea Bănică pe social media, notează click.ro.

ADVERTISEMENT