News

Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Sunt mai multe locuri de muncă disponibile, salariile sunt bune, primești și bonuri de masă

Fabrica din România care produce pe bandă rulantă unde sunt scoase la concurs mai multe locuri de muncă. Salariile oferite sunt foarte bune.
31.03.2024 | 15:57
Fabrica din Romania care produce pe banda rulanta Sunt mai multe locuri de munca disponibile salariile sunt bune primesti si bonuri de masa
Locuri de muncă și salarii bune la fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Sursa foto: Facebook / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fabrica din România recunoscută la nivel național și internațional, cu un grad de producție important, scoate la concurs mai multe locuri de muncă. Salariile sunt foarte bune. În plus, viitorii angajați primesc și bonuri de masă, pe lângă multe alte beneficii.

Locuri de muncă și salarii bune la fabrica din România care produce pe bandă rulantă

Românii care se află în căutarea unui loc de muncă într-o companie de renume atât pe plan intern, cât și extern, primesc vești excelente. O astfel de firmă, Holcim România, scoate la concurs mai multe poziții.

ADVERTISEMENT

În prezent, grupul de companii Holcim România include două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o fabrică de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, cinci stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment și trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor.

Conform unor anunțuri postate pe un site dedicat locurilor de muncă, această companie scoate la concurs poziții importante. Aceste joburi sunt oferite în mai multe orașe ale țării, de la București și Iași, până la Satu Mare și Câmpulung Muscel.

ADVERTISEMENT

Se caută operatori, manageri, ingineri sau reprezentanți vânzări. În funcție de poziție sunt și criteriile de angajare. În general, dacă vorbim de posturile de conducere și de decizie, se cer studii superioare.

Există însă și roluri, cum este de exemplu cel de Operator Tocător Deșeuri, unde candidaților li se cer doar studii medii, de preferat în domeniul tehnic. În toate rolurile, experiența contează foarte mult.

ADVERTISEMENT

Dacă e să vorbim de salarii, compania oferă sume destul de importante. În 2023, pentru poziția de Manager Calitate Servicii, cei angajați puteau ajunge la un venit lunar net de 10.000 de lei plus un bonus anual de 20.000 de lei.

Salarii bune se acordau și pentru postul de Inginer (7.000 de lei) sau Analist Logistică (8.800 de lei). Începătorii aveau și ei parte de un important venit. Astfel, pentru un post de Junior Front-End Developer se acordau 5.000 de lei net.

ADVERTISEMENT

Beneficii importante pe lângă salarii, oferite de companie

Salariile bune și foarte bune oferite la această companie sunt completate și de mai multe beneficii. Astfel, angajații încasează lunar și bonuri destul de consistente, a căror valoare poate trece de câteva sute de lei.

Nu lipsesc din ofertă primele, precum cea de vacanță sau de sărbători. De asemenea, al 13-lea salariu este și el în oferta angajatorului. Angajații mai beneficiază de asigurare de viață, diferite asigurări medicale, telefon și mașină de serviciu.

ADVERTISEMENT
Tags: