Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fabulos! Cum a văzut Mircea Lucescu meciul fiului Răzvan din Conference League. Foto

Gabi Safta a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum a văzut Mircea Lucescu meciul fiului Răzvan din Conference League cu Dinamo Zagreb.
08.03.2024 | 12:50
Fabulos Cum a vazut Mircea Lucescu meciul fiului Razvan din Conference League Foto
Fabulos! Cum a văzut Mircea Lucescu meciul fiului Răzvan din Conference League. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabi Safta l-a ajutat pe Mircea Lucescu să se uite la Dinamo Zagreb – PAOK în Conference League într-un mod special. „Il Luce” l-a văzut pe fiul Răzvan pe telefonul jurnalistului, deoarece partida nu a fost transmisă în România.

Fabulos! Cum a văzut Mircea Lucescu meciul fiului Răzvan din Conference League. Foto

Dinamo Zagreb a câștigat cu PAOK, însă Răzvan Lucescu păstrează șanse de calificare în Conference League pentru returul din Grecia. Mircea Lucescu a urmărit cu sufletul la gură confruntarea fiului său din cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Il Luce” s-a uitat la Dinami Zagreb – PAOK Salonic, scor 2-0, pe telefonul lui Gabi Safta, așa cum acesta a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA. Marele antrenor român a stat cu sufletul la gură timp de 90 de minute.

„Rar mi-a fost dat să văd un meci în care scorul să fie atât de nedrept. Dinamo Zagreb a bătut-o pe PAOK cu 2-0 fără să aibă o ocazie de gol. Primul gol a venit de la un adversar, un fundaș al lui PAOK a vrut să dea către colegul său de linie din dreapta.

ADVERTISEMENT

PAOK a dominat meciul și după ce a luat gol, însă atacantul de la Dinamo Zagreb a ajuns singur cu portarul și a făcut 2-0. Am văzut toată partida, mai este un aspect șocant.

PAOK a atacat 80 de minute, dar nu a dat șut pe poarta lui Dinamo Zagreb. La cum s-a jucat nu ar fi exclus să reușească în retur să câștige cu 2-0 și să ducă meciul în prelungiri. Știi cum a văzut nea Mircea Lucescu acest joc? Nu o să vă vină să credeți cum a văzut marele Mircea Lucescu meciul”, a dezvăluit Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

„L-am sunat pe nea Mircea pe Whatsapp, i-am dat în față ecranul televizorului”

„Un singur român avem în cupele europene și nu l-am văzut la televizor. 90 de minute cât a durat partida l-am sunat pe nea Mircea pe Whatsapp, i-am dat în față ecranul televizorului și așa a văzut partida. Mă uitam la nea Mircea cum stă să vadă meciul pe telefonul mobil.

Să sperăm că returul o să fie la televizor în România pentru că altfel o să îl sun iar pe nea Mircea să vedem acest meci. Am conversat cu un bun prieten comun, l-am întrebat dacă e pe stadion pentru că mă așteptam să fie la Zagreb.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că sunt acasă, l-am sunat pe nea Mircea și mi-a spus că e o bună variantă. Am convenit cu 10 minute înainte de meci”, a spus Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO,de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT