Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Face parte din bun simț și respect” Hagi a vorbit despre îmbrățișarea cu Burleanu

Hagi l-a felicitat pe Burleanu la finalul duelului cu Elveția, câștigat de către România cu 1-0. Antrenorul Farului îi dă credit președintelui FRF pentru calificare.
22.11.2023 | 14:05
Face parte din bun simt si respect Hagi a vorbit despre imbratisarea cu Burleanu
Gica Hagi A DEZVALUIT MOMENTUL IMBRATISARII cu Razvan Burleanu dupa CALIFICAREA Romaniei. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a ținut să îl felicite pe Răzvan Burleanu pentru calificarea obținută. Președintele Federației Române de Fotbal a contribuit la calificarea naționalei prin organizarea exemplară și numirea oamenilor potrirviți. Burleanu a mers pe mâna lui Edi Iordănescu, iar acesta a dus naționala la Euro 2024.

Hagi l-a felicitat pe Burleanu

“Am plecat, eram când plecam, am trecut pe acolo și e normal să îi felicit. Face parte din bunul simț și din respect. Se face ceva mare, trebuie să respecți și să feliciți oamenii care au făcut calificarea.

ADVERTISEMENT

I-am felicitat, așa cum se procedează, cu toată lumea care era acolo. Face parte din bunul simț. Din respect pentru un om care a realizat ceva. Dacă ai bun simț, așa faci. Adică, restul sunt ale voastre, că mai ziceți câte una ca să se vândă bine.

Suntem în joc cu toții, nu? Nu e de fan, e de felicitare, eu cred că orice spectator vede, cei care au contribuit la calificare, îi felicit. Spunem că suntem fericiți, dar pe cealaltă parte nu suntem fericiți? Lumea e fericită se îmbrățișează, se dau complimente”, a declarat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

România și Elveția merg la Euro 2024

România și Elveția au obținut calificarea la Euro 2024 în urma rezultatelor de sâmbătă, într-o zi plină de emoții. Tricolorii au triumfat împotriva echipei Israelului cu scorul de 2-1, într-un meci desfășurat la Felcsut, în Ungaria.

În același timp, Elveția a obținut calificarea după o remiză acasă cu Kosovo, scor final 1-1. În ultimul meci, România și Elveția s-au duelat pentru locul I, iar tricolorii au reușit o victorie istorică, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Aceste rezultate au asigurat prezența celor două echipe la turneul final al Campionatului European, programat să aibă loc în Germania între 14 iunie și 14 iulie 2024. Pentru România, aceasta va fi a șasea participare la turneul final al Campionatului European și marchează, astfel, prezența în elita fotbalului european.

Precedentele apariții ale tricolorilor la EURO au avut loc în 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura evoluția echipei în la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hagi ii da credit lui Burleanu

 

ADVERTISEMENT