Life

Facebook și Instagram au căzut iar. Probleme raportate de mii de utilizatori. Ce s-a întâmplat cu mesajele trimise pe Messenger

Facebook și Instagram nu funcționează, din nou. Utilizatorii din lumea întreagă au semnalat nereguli în privința mesajelor de pe Messenger.
20.03.2024 | 18:30
Facebook si Instagram au cazut iar Probleme raportate de mii de utilizatori Ce sa intamplat cu mesajele trimise pe Messenger
Facebook și Instagram nu funcționează, din nou. Utilizatorii din lumea întreagă au semnalat nereguli în privința mesajelor de pe Messenger. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Facebook și Instagram au căzut iar. Probleme raportate de mii de utilizatori. Ce s-a întâmplat cu mesajele trimise pe Messenger. Foarte mulți oameni au vorbit despre textele pe care le-au trimis sau le-au primit în urmă cu puțin timp.

Facebook și Instagram nu funcționează, din nou. Utilizatorii din lumea întreagă au semnalat nereguli în privința mesajelor de pe Messenger

Facebook și Instagram nu funcționează, din nou. Utilizatorii din lumea întreagă au semnalat nereguli în privința mesajelor de pe Messenger care fie nu au fost primite, fie nu au fost trimise la destinatar absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Cu aceste probleme s-au confruntat oamenii din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și din unele părți din Europa și Asia. Cei care folosesc rețeaua de socializare au spus că aplicațiile nu funcționează corect.

Peste 1.000 de persoane au raportat probleme. Unii utilizatori au dezvăluit că nu pot trimite mesaje sau că destinatarii nu pot răspunde, în timp ce alții au declarat că li se afișează mesajul „indisponibili pentru prieteni”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, au fost și internauți care au spus că nu pot vedea poveștile distribuite de ceilalți sau că nu pot efectua căutări pe Facebook și Instagram. Neregulile au avut semnalizate și în secțiunea de comentarii. De asemenea, au apărut probleme inclusiv în fluxul de știri de pe Instagram.

Ce au făcut internauții când Facebook și Instagram au picat

Facebook și Instagram au căzut, dar asta nu i-a făcut pe oameni să renunțe la rețelele de socializare, ci dimpotrivă. Foarte mulți și-au îndreptat atenția spre alte modalități de a comunica cu prietenii și cu familia.

ADVERTISEMENT

DownDetector, un site care monitorizează problemele din online, inclusiv cele legate de aplicațiile de social media, a observat o creștere a numărului de rapoarte legate de Instagram și Facebook. În timpul întreruperii mulți s-au îndreptat către X.

Așadar, au lăsat numeroase mesaje și s-au plâns pe fostul Twitter. „Facebook a căzut din nou”, a scris o persoană, conform Mirror. „Serios? Din nou! Nu e de mirare că videoclipurile mele nu vor să fie redate!”, a notat altcineva.

ADVERTISEMENT

„Liniștiți-vă, băieți, Facebook a căzut din nou”, a transmis un alt utilizator pe X, rețeaua deținută de celebrul Elon Musk, în cursul zilei de miercuri, 20 martie 2024, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT