Sport

Facem bani frumoși cu granzii din top 5 campionate! Cotă 33 din intermediara de azi!

Astăzi este o zi plină pentru pariori. Avem meciuri în Spania și Italia, se joacă multe Cupe naționale, dar și un derby fierbinte în Franța!
27.10.2021 | 14:20
Facem bani frumosi cu granzii din top 5 campionate Cota 33 din intermediara de azi
ADVERTISEMENT

Avem așadar suficiente motive să alcătuim un bilet, care la sfârșitul zilei, sperăm să fie verde!

Nu vom ajunge ca nivel al câștigului la performanța spectaculoasă a pariorului care a dat o mega-lovitură săptămâna trecută, cu numai doi lei investiți, dar avem toate premisele să sperăm că putem face un profit frumușel, din 7 meciuri atent studiate. Mai cu seamă că, în acestă perioadă, SUPERBET are și o promoție specială pentru jucători!

ADVERTISEMENT

Barca încearcă să dreagă busuiocul contra revelației Rayo! Ce mizăm la acest joc?

Începem seria celor 7 cu două meciuri din La Liga. Așa cum ne-a obișnuit în acest sezon în duelurile cu echipele tari, Barca a capotat și în El Clasico. Elevii lui Koeman vor încerca să dreagă busuiocul la Madrid. Chiar dacă Rayo pare o adversară modestă, gruparea nou-promovată în prima ligă spaniolă are un parcurs aproape perfect în acest sezon. Ne așteptăm la un joc deschis, cu ambele formații capabile să marcheze, pentru o cotă de 1,67.

Un alt meci interesant se anunță la Sevilla. Betis, o echipă greu de doborât pe teren propriu, va avea în față un adversar care începe să-și arate limitele financiare, de lot și de joc. Valencia este în scădere de turație, iar Betis joacă foarte bine acasă și poate să iasă neînvinsă din această dispută, în care se pot marca lejer de la două goluri în sus.

ADVERTISEMENT

Am selectat pe bilet și un meci de goluri din Cupa Germaniei. Leverkusen – Karlsruher este alegerea noastră, ținând cont de abunența de atacanți de valoare din lotul farmaciștilor, dar și de jocul avânatat al grupării din 2Bundesliga.

Serie A ține sezonul acesta cu pariorii!

Din Serie A am extras 3 meciuri. Prima ligă italiană continuă să ne surprindă de la etapă la etapă. Se marchează foarte mult, se joacă deschis și toate disputele parcă țin cu pariorii.

ADVERTISEMENT

După ce a ratat printre degete victoria în derby d^Italia, Inter este favorită la Empoli, pentru cotă 1,47. Mizăm evident și pe jocurile de goluri. Udinese a dat o replică foarte curajoasă Atalantei, chiar la Bergamo, plecând cu un punct prețios. Elevii lui Luca Gotti au moral bun, au și un atacant în formă, pe portughezul Beto, dar vor da piept și cu o formație care nu vine la ciupeală în Friuli. De la aducerea lui Igor Tudor pe bancă, Verona practică un fotbal spectaculos și eficient. E meci de ambele marchează, pentru o cotă bună: 1,72.

Închidem jocurile din Italia cu disputa de pe Olimpico. Lazio – Fiorentina este un duel între două formații inconstante. Elevii lui Maurizio Sarri se mobilizează exemplar cu echipele mari și dau cu bățul în baltă atunci când evoluează în fața echipelor modeste. Și Fiorentina este o regină a inconstanței, dar ambele grupări au în lot atacanți spectaculoși care pot face diferența. Immobile, Vlahovici sunt două garanții ale faptului că ne putem aștepta la un 3+ lejer.

ADVERTISEMENT

Cireașa de pe tortul biletului vine din Franța!

Am lăsat la sfârșit cireașa de pe tortul biletului. Derby-ul Coastei de Azur se reia astăzi, din minutul 1, după incidentele din urmă cu aproape două luni, când fanii lui Nice au invadat terenul de joc la scorul de 1-0 pentru gazde. Partida se va juca pe teren neutru, cu porțile închise, astfel că sunt toate premizele unui joc de care pe care, cu goluri de ambele părți.

Din 7 meciuri am generat o cotă de 33, pe care am plasat-o deja cu o miză de 40 de lei. Poți să pariezi și tu biletul sau te poți inspira din meciurile alese. Mai mult, poți să profiți și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

 

ADVERTISEMENT