Life

Faimoasa de la Survivor România, despărțită de iubit înainte de nuntă

O fostă faimoasă de la Survivor România s-a despărțit de iubitul ei! Vedeta a participat în sezonul câștigat de Alex Delea.
03.07.2023 | 17:25
Faimoasa de la Survivor Romania despartita de iubit inainte de nunta
Natalia Duminică, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la Survivor România s-a despărțit de iubitul ei, iar FANATIK are primele informații despre situația prin care trece vedeta!

Natalia Duminică, fostă concurentă de la Survivor România, s-a despărțit de iubit acum 4 luni

Senzuala dansatoare care s-a făcut remarcată la Survivor România, ediția din 2022, a oferit declarații despre ruptura care s-a produs în urmă cu 4 luni. O ruptură despre care ne-a zis că a fost bruscă și dureroasă.

ADVERTISEMENT

Natalia Duminică, pentru că despre ea este vorba, nu mai este împreună cu Ștefan, bărbatul alături de care se visa în fața altarului. Fosta concurentă de la Survivor România nu a vrut să ofere prea multe detalii despre această despărțire. Ne-a spus că nu a fost una tocmai ușoară, mai ales că s-a pus problema căsătoriei.

În urmă cu câteva luni, Natalia Duminică a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cât de fericită era cu Ștefan, partenerul ei, alături de care se vedea îmbrăcată în rochie de mireasă.

ADVERTISEMENT

Faimoasa, dezvăluiri despre ruptură: „A fost ceva brusc și dureros”

Lucrurile s-au schimbat radical în viața fostei participante de la Survivor România. „Nu mai sunt cu Ștefan de 4 luni.  Nu am vrut să vorbesc până acum despre asta, pentru că speram să își revină din ce are el în cap.

Mă rog, chiar nu vreau să dau detalii. A fost ceva brusc și dureros, atâta pot să zic”, este dezvăluirea neașteptată făcută de Natalia Duminică, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Aceasta a continuat să adauge câteva lucruri, pentru a nu se lăsa loc de tot felul de interpretări, mai ales având în vedere că era extrem de entuziasmată cu această relație.

„A dispărut din viața mea înainte de despărțire”

„Cumva a dispărut din viața mea înainte de despărțire. Cred că ne-am pierdut cumva, a fost absent, nu mai era ce a fost! Nu aș vrea să dau prea multe informații.

ADVERTISEMENT

De ceva luni și-a luat zborul cu multă poftă. Eu îmi trăiesc viața. Dansez, muncesc. Asta e! Fiecare dintre noi are o vină. Fiecare are vina lui, până la urmă”, ne-a spus Natalia Duminică.

De asemenea, fosta participantă de la Survivor România ne-a mai zis că el își dorea copii, însă a renunțat foarte repede la această idee, fără să explice cum a dispărut acest vis.

Un alt motiv care ar fi stat la baza despărțire a fost planul dansatoarei de a se muta la București. Natalia voia să își ia un apartament în Capitală, iar fostul ei iubit, Ștefan, nu ar fi fost încântat să se mute în România, de la Chișinău.

Ce ne-a spus fosta concurentă de la Survivor România despre relația cu Ștefan, în luna noiembrie a anului trecut

În luna noiembrie 2022, Natalia Duminică ne-a mărturisit că a fost cerută de cel puțin șapte ori. Pe atunci, nimic nu prevestea această despărțire. „Ștefan își dorește foarte mult această căsătorie. Eu mai trag de timp. La un moment dat, nu o să mai am încotro.

Plus, dacă m-a cerut de șapte ori, ăsta chiar nu se dă bătut. De șapte ori m-a cerut și am șapte inele. Eu niciodată nu l-am refuzat. I-am spus că mă gândesc (n.r. râde). Sunt cu diamante. Îmi este și rușine să mă uit la ele, la cât de prețioase sunt”, ne-a dezvăluit anul trecut fosta concurentă de la Survivor România.

„Eu prețuiesc foarte mult libertatea, deși, Ștefan cred că este unicul bărbat care mi-a dat suficientă libertate pentru a rămâne cu el. Dacă mi-ar tăiat libertatea, n-aș rămâne cu el niciodată”, ne mai spusese, în noiembrie, vedeta.

ADVERTISEMENT