Life

Faimoșii, consiliu de nominalizări cu lacrimi și săgeți: „Nu se apropie de educația pe care o am eu”

Consiliu cu lacrimi și scandal la Survivor România! Neînțelegerile au cuprins de tot tabăra Faimoșilor. CRBL și Emil Rengle, dar și Laura și Otilia și-au spus tot ce au avut pe suflet.
14.02.2022 | 22:56
Faimosii consiliu de nominalizari cu lacrimi si sageti Nu se apropie de educatia pe care o am eu
ADVERTISEMENT

Săgețile au zburat ca niciodată între concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Aceștia au pierdut imunitatea în fața Războinicilor și, evident, au trebuit să facă nominalizări.

Radu Itu a fost propus spre eliminare de întregul grup. CRBL a fost nominalizat direct de Emil Rengle, iar Otilia de Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

Laura i-a reproșat Otiliei că se plânge prea mult de starea ei de sănătate și că ar trebui să se gândească dacă vrea să continue pe bune în acest show sau nu.

Nominalizări cu atacuri la persoană la Survivor România

„Conceptul de confort a dispărut de mult din viețile noastre. Nominalizarea mea este una firească. Nu știm când se va rezolva problema sa de sănătate. În afară de problemele de sănătate, cred că are nevoie constant de validare din exterior.

ADVERTISEMENT

Nominalizarea mea este Otilia”, a spus categoric Laura, la PRO TV.

Bilionera a izbucnit în plâns și a spus că se simte foarte slăbită și nu se aștepta să îi fie atât de greu în Dominicană. Cântăreața a spus că nu depinde de ea cum va evolua starea ei, dar că face tot ce poate să fie prezentă, amintind că a adus și ea puncte importante, așa bolnăvicioasă cum este.

Conflictul care a atras, însă, atenția tuturor este cel dintre CRBL și Emil Rengle. Cei doi nu se mai suportă deloc, iar asta s-a văzut la consiliu mai tare ca niciodată.

ADVERTISEMENT

„Mai devreme am avut o discuție cu echipa și am spus că nu trebuie să ne spălăm rufele în fața Războinicilor, aici la consiliu.

Războinicii de multe ori se prefac. Noi, vorbind deschis, rezolvăm problemele în loc să le facem să crească. Nominalizarea din seara aceasta va fi bazată atât pe social, sportiv cât și strategic. Este o persoană care a avut destul de multe conflicte deja în insulă. E genul de persoană care le creează. E o persoană puțin egoistă. Această persoană este CRBL.

ADVERTISEMENT

Dacă la ceva se pricepe este să vorbească mult. Nu vede pădurea de copacul din fața lui”, a spus Rengle despre CRBL, lăsându-l mască.

„Emil a adus cele mai puține puncte”

„Nu mă așteptam la așa ceva. Dacă e să vorbim, să vorbim. Am fost și sunt în continuare pentru a nu spăla rufele în public. Pe insulă și la joc, suntem cu toții egali.  Nu am cum să fiu de acord cu nimic din ce a spus, mai ales venind din gura lui.

Nu-mi place lenea. Dacă eu fac ceva și este bun, să-și facă fiecare. Nu putem să mâncăm cu aceeași furculiță cu toții. Eu trebuie să sharuiesc cu toată lumea, ei stau la soare.

Sunt un om cu un mare defect. Sunt atent la detalii și asta mă macină în interior. Pun la suflet toate nimicurile. Observ cât stă ăla la soare, ce fel de lemne aduce.

Emil a adus cele mai puține puncte de când a ajuns la Survivor. Cele 2-3-4 puncte au fost la Quiz. La imunitate nu aducem puncte. Nu pot să fiu educat de cineva care nici măcar nu se apropie de educația pe care o am eu”, a fost replica lui CRBL.

 

 

ADVERTISEMENT