Life

Faimoșii, îngenuncheați de durere la Survivor România 2021. Cele mai grele momente de până acum

15.02.2021 | 11:00
Faimosii ingenuncheati de durere la Survivor Romania 2021 Cele mai grele momente de pana acum
ADVERTISEMENT

Faimoșii au avut parte, imediat după jocul de comunicare câștigat cu mare dificultate în fața Războinicilor, de cele mai grele momente din competiție. Nici nu avea cum să se întâmple altfel, în condițiile în care au avut ocazia, chiar de Ziua Îndrăgostiților, să citească mesaje din partea persoanelor iubite.

Pentru Culiță Sterp, acest premiu cântărește mai mult ca oricare altul. Oricât de greu i-ar fi să facă față condițiilor din Republica Dominicană, nimic nu se poate compara cu dorul de Daniela, femeia care i-a redat zâmbetul după un divorț dureros și i-a îndeplinit visul de a deveni tată.

ADVERTISEMENT

Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a transmis printre altele, frumoasa lui iubită, făcându-l să izbucnească în lacrimi. Într-un asemenea moment, nici colegii de echipă nu și-au mai putut stăpâni emoțiile.

Lacrimi de dor la Survivor România. A fost cel mai greu moment pentru Faimoși

Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios și foarte deștept.

ADVERTISEMENT

Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea. Îmi este dor de tine.

Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a scris Daniela Iliescu lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Deși Faimoșii erau convinși că niciuna dintre fostele iubite nu va dori să-i scrie câteva cuvinte și chiar glumeau pe marginea acestui subiect, lucrurile nu au stat deloc așa. Ei bine, lacrimile au început să curgă una câte una în timp ce citea, cu vocea tremurândă, mesajul primit tocmai de la Georgiana, singura femeie pe care a mărturisit în nenumărate rânduri că o iubește cu adevărat.

Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție.

ADVERTISEMENT

Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas când ai plecat la Survivor, dar de acolo, din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista”, i-a transmis „prietena sa de suflet”.

Elena Marin, sfâșiată de dor

Un mesaj la fel de emoționant din partea persoanei iubite a venit și pentru Elena Marin. De Ziua Îndrăgostiților, Andrei și-a asigurat viitoarea soție de toată susținerea lui, în ciuda acuzațiilor extrem de dure lansate de Zanni.

Viitoarea mea soție, sunt trup și suflet lângă tine, te susțin și te admir. Nu am niciun dubiu că vei lupta până la capăt pentru că știu cât ești de puternică.

Nu există limite, iubirea mea, cu un suflet curat cum ai tu poți depăși orice. Nu ești singură, sunt mereu cu ține, așezat pe degetul tău. Eu și Magic te așteptăm acasă.

Mi-e dor de tine, femeia mea. Te iubesc enorm și îți trimit forță. Trebuie neapărat să te rog ceva, uită-te la cameră și zâmbește, ești cea mai frumoasă”, i-a transmis acesta Elenei, făcând-o să plângă de dor.

ADVERTISEMENT