News

Familia handbalistei care a murit la Ferma Dacilor face dezvăluiri triste: ”Nu pleca din cameră”

Anca Florina Gavrilă, tânăra handbalistă care și-a pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor, ar fi împlinit 21 de ani, pe 14 ianuarie.
14.01.2024 | 15:07
Familia handbalistei care a murit la Ferma Dacilor face dezvaluiri triste Nu pleca din camera
Anca Gavrilă, tânăra handbalistă ucisă în incendiul de la Ferma Dacilor, ar fi împlinit 21 de ani / Colaj foto: fanatik / Surse foto: Inquam Photos / Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Gavrilă și-a pierdut viața pe 26 decembrie 2023, în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Alături de ea, pe lista victimelor apare și Adrian, prietenul ei.

Memorialul Anca Florina Gavrilă, la Călărași

Duminică, 14 ianuarie, Anca ar fi împlinit 21 de ani și, cel mai probabil, ar fi petrecut alături de prietenii ei. În loc de asta, familia tinerei a organizat un eveniment omagial, la Sala Polivalentă Ion C. Neagu din Călărași.

ADVERTISEMENT

Așa s-a născut prima ediție a Memorialului Anca Florina Gavrilă, eveniment organizat de antrenorul de handbal Cristian Gavrilă, tatăl Ancăi.

Anca a practicat handbalul încă de mică, dar în urmă cu doi ani, după ce a intrat la facultate, a preferat să se concentreze mai mult pe școală. Tânăra era studentă la Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București.

ADVERTISEMENT

“Era o fire foarte veselă întotdeauna, chit că ei i se întâmpla ceva rău reușea să ne facă pe toți să fim mai veseli. De asta și încerc în momentul de față să mențin un picuț zâmbetul pe buze pentru că știu că ea și-ar fi dorit să fim veseli”, a dezvăluit sora Ancăi pentru Antena 3.

Mărturii despre handbalista care a murit la Ferma Dacilor

Aceasta a mai dezvăluit că Anca avea o legătură specială cu surorile ei, mai ales cu cea mai mică, pe care a protejat-o tot timpul.

ADVERTISEMENT

”În fiecare dimineață zicea ‘ce faci, soro?’, avea un mod anume de a spune și apoi voia neapărat să facem contact vizual. Nu pleca din camera în care mă duceam până nu făceam contact vizual și cumva era o rutină în fiecare dimineață care îmi aducea un zâmbet la început de zi”, a mai dezvăluit sora handbalistei care a murit la Ferma Dacilor.

Și colegele fetei au numai cuvinte de laudă despre aceasta. Ele spun că Anca era mereu pregătită să sară în ajutor și că avea un viitor promițător.

ADVERTISEMENT

Opt persoane și-au pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor. Pe lista victimelor se află și unul dintre copii patronului, Claudiu Dinicu.

ADVERTISEMENT