Sport

Familia lui Schumacher vinde bijuteriile de 3 milioane de euro ale fostului pilot de Formula 1

Familia lui Michael Schumacher a decis să vână o parte din bijuteriile fostului pilot de Formula 1. Valoarea acestora se ridică la 3 milioane de euro.
20.04.2024 | 15:28
Familia lui Schumacher vinde bijuteriile de 3 milioane de euro ale fostului pilot de Formula 1
Familia lui Schumacher vinde bijuteriile de 3 milioane de euro ale fostului pilot de Formula 1. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

A trecut un deceniu de la accidentul lui Michael Schumacher făcut la schi. Familia fostului pilot de Formula 1 a decis, astfel, să vândă o parte din bijuteriile acestuia. Suma pe care aceștia o pot încasa se ridică la 3 milioane de euro.

Familia lui Schumacher vinde bijuteriile de 3 milioane de euro ale fostului pilot de Formula 1

Numele lui Michael Schumacher este în continuare unul foarte important în lumea sportului și nu numai. Fostul pilot de Formula 1 își revine foarte greu după accidentul de la schi. Familia și doctorii fac tot ce le stă în putere pentru ca acesta să fie mai bine.

ADVERTISEMENT

Pe 13 mai, familia lui Schumacher a ales să pună la licitație 8 ceasuri. Bijuterii pe care le-a purtat fostul pilot de la Ferrari. Cea mai importantă piesă este Vagabondage 1 din platină, evaluat la 1 milion de euro. Ceasul a fost primit de Michael de la fostul director al celor de la Ferrari, Jean Todt.

Tot de la fostul director al echipei italiene, Michael Schumacher a mai primit un ceas Audemars Piguet. Acesta este evaluat la 500.000 de euro, preț similar cu Rolex-ul Daytona – Paul Newman.

ADVERTISEMENT

Remi Guillemin, directorul casei de licitații, a făcut câteva declarații de mulțumire după ce familia lui Schumacher a decis să pună la vânzare ceasurile în valoare de 3 milioane de euro ale fostului pilot de Formula 1 chiar la evenimentul său.

“Le mulțumesc sincer familiei Schumacher pentru încrederea pe care ne-o acordă și pentru dorința de a împărtăși aceste capodopere cu alți colecționari pasionați din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu colecționari pasionați în timpul expozițiilor noastre internaționale”, a spus Guillemin, potrivit celor de la as.com.

“Michael Schumacher poate să stea la masă”. Noi detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de la Ferrari

Michael Schumacher a fost protagonistul unui grav accident suferit la schi pe 29 decembrie 2013. De 7 ori campion mondial de Formula 1, fostul pilot german a fost indus în comă artificială și a fost nevoit să treacă prin două intervenții chirurgicale la un spital din Grenoble.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 55 de ani, Schumacher a primit diagnosticul de traumatism cranian sever și hemoragie cerebrală. O ultimă actualizare în ceea ce privește starea de sănătate a lui Michael Schumacher a venit din partea lui Johnny Herbert, fost pilot de Formula 1.

Într-un interviu acordat recent, britanicul a dezvăluit că Michael Schumacher poate sta la masă. “Am auzit, de la cei din F1, că stă la masă la cină, dar nu știu dacă este adevărat.

Nu am auzit prea multe de la familie și este de înțeles. Asta a fost întotdeauna o parte importantă a modului lui Michael și familiei de a păstra totul foarte privat, foarte secret. Oamenilor le-ar plăcea să știe, tuturor ne-ar plăcea să știm că lucrurile merg înainte într-un mod pozitiv.

Dar pentru că nu avem nicio informație, putem doar să presupunem că nu se află încă într-o poziție în care să existe șanse de recuperare. După părerea mea, și trebuie să subliniez acest lucru, pentru că nu am auzit nimic de la familie, arată că, din păcate, probabil se află în aceeași situație în care a fost imediat după accident. 

Se pare că nu s-au mișcat prea mult, poate chiar deloc. Presupun că familia așteaptă ca știința să vină cu ceva care, sperăm, să-l aducă înapoi pe Michael pe care l-am cunoscut cu toții”, a declarat Johnny Herbert, potrivit presei din Anglia.

ADVERTISEMENT
Tags: