Life

Familia regală ar fi insistat ca Meghan Markle să se împace cu tatăl ei: “Nu a înțeles-o niciodată cu adevărat”

Familia regală ar fi insistat ca Meghan Markle să se împace cu tatăl ei. Partenera de viață a prințului Harry nu vorbește de ani buni cu Thomas Markle.
17.07.2022 | 21:59
Familia regala ar fi insistat ca Meghan Markle sa se impace cu tatal ei Nu a inteleso niciodata cu adevarat
Megham Markle ar fi fost presată de familia regală să se împace cu tatăl ei. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia regală ar fi insistat ca Meghan Markle (40 de ani) să se împace cu tatăl ei, Thomas Markle (77 de ani). Ducesa de Sussex nu a vorbit cu părintele său de ani buni.

Megham Markle, presată de familia regală să se împace cu tatăl ei?

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles ar fi fost “exasperați” după ce Meghan Markle a refuzat să-și repare relația cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Sussex s-ar fi opus cererilor familiei regale de a se împăca cu Thomas Markle, potrivit unei cărți lansate de către un jurnalist de investigații. Cartea este intitulată “Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsors” și este scrisă de Tom Bower.

Membrii familiei regale ar fi organizat o conferință la câteva săptămâni după nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry. Aceștia ar fi încercat, în acest fel, să o convingă pe fosta actriță să facă pace cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Motivele pe care Meghan le-a invocat pentru a nu-l vizita pe părintele ei la casa din Mexic i-ar fi enervat pe Regină și pe fiul acesteia, notează The Sun. Ruptura dintre ducii de Sussex și familia regală s-ar fi produs cu mult timp înainte ca ei să renunțe la îndatoririle regale, în 2020.

Prințul Charles nu ar fi înțeles de ce Meghan nu merge, pur și simplu, la tatăl ei, în contextul în care Thomas Markle făcea declarații controversate la TV.

ADVERTISEMENT

“Nu a înțeles-o niciodată cu adevărat sau ce își dorea. (…) În acea săptămână, iritația sa față de aparițiile lui Thomas Markle la televizor, în special criticile sale la adresa familiei regale, a ajuns la un punct maxim. ‘Nu poate să meargă să-l vadă și să oprească asta?’”, se arată în cartea scrisă de Tom Bower.

“Harry nu i-a spus tatălui său despre furia lui Thomas deoarece a fost ignorat de fiica lui.”, a mai scris jurnalistul, potrivit publicației citate anterior.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle ar fi refuzat să-și sune tatăl deoarece bănuia că “telefonul lui nu era în posesia lui”, iar “contul de e-mail a fost compromis”.

Regina Elisabeta și Prințul Charles, “iritați” de scuzele lui Meghan Markle

Prințul Charles nu este singurul care ar fi fost iritat de scuzele lui Meghan Markle, ci și Regina.

“Inconsecvențele scuzelor lui Meghan nu l-au iritat doar pe Charles, ci poate și pe Regină.”, a mai scris Tom Bower în cartea sa.

Mai mult, Prințul Charles, Harry și Meghan s-ar fi reunit pentru o convorbire telefonică în timpul unei escapade împreună la Castelul Mey. Aceasta este fosta casă a mamei reginei din Caithness, Scoția.

Regina s-ar fi aflat la celălalt capăt al proprietății și s-ar fi alăturat și ea convorbirii telefonice. Inițial, Prințul Charles și suverana i-ar fi îndemnat pe Meghan și Harry să zboare în SUA pentru o reconciliere cu tatăl ducesei. Fosta actriță nu s-a arătat deloc dornică să discute cu părintele său.

“A fost complet nerealist să creadă că aș putea zbura discret în Mexic, să ajung neanunțat la ușa lui (deoarece nu aveam mijloace de comunicare sigure cu tatăl meu), într-o locație și reședință pe care nu le-am avut niciodată, într-un mic oraș de graniță și, cumva, sper să vorbesc în privat cu tatăl meu, fără a provoca o frenezie și să stârnesc atenția presei care ar putea aduce mai multă jenă familiei regale.”, ar fi fost reacția lui Meghan Markle după acea convorbire.

Atât Regina Elisabeta, cât și Charles ar fi fost “supărați” după apelul telefonic. În plus, Harry s-ar fi îngrijorat că soția lui are nevoie de protecție.

De unde ar fi pornit aceste neînțelegeri

Thomas Markle susține că nu a participat la nunta fiicei sale, care a avut loc în 2018, din cauza faptului că era jenat după ce a trucat fotografii cu paparazzi.

În schimb, Meghan Markle a oferit o altă explicație. Ducesa spunea că tatăl ei suferise un atac de cord și era prea bolnav pentru a participa la nuntă.

De altfel, Thomas Markle a spus despre familia regală că este “învechită” și că nu are cum să-și contacteze fiica. Bărbatul chiar a recunoscut că se teme că nu va mai apuca să vorbească niciodată cu ea.

Meghan Markle și tatăl ei nu-și vorbesc de mult timp. Totul ar fi început după ce bărbatul a înscenat imagini cu paparazzi pentru a profita de popularitatea fiicei sale.

Fosta actriță din “Suits” ar fi decis ca Thomas Markle să nu fie prezent la nunta ei cu Harry. Relațiile dintre cei doi s-au răcit pe parcurs, iar de ceva timp nu-și mai adresează niciun cuvânt.

Thomas Markle a suferit un accident vascular cerebral în luna mai

În luna mai, Thomas Markle a suferit un accident vascular cerebral. Sora ducesei, Samantha Markle, a lansat acuzații dure la adresa ei. Aceasta a acuzat-o pe soția prințului Harry că nu-i pasă de tatăl lor și că nu vine să-l viziteze.

Samantha a mai spus atunci că Meghan Markle nici nu și-a contactat familia după cele întâmplate.

Sora lui Meghan Markle crede că ducesa de Sussex ar fi putut repara relația cu tatăl lor. Cu toate acestea, nu a făcut-o.

În aprilie, Thomas Markle a declarat că își dorește să facă pace cu fiica lui, dar și cu ginerele său. Acesta și-a exprimat dorința de a se întâlni cu familia regală.

Bărbatul ar fi trebuit să vină la Londra în iunie, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Acest lucru nu a mai fost posibil din cauza stării precare de sănătate.

ADVERTISEMENT