Life

Familia Regală, prima reacție după ce Meghan Markle a născut o fetiță. Ce a apărut pe rețelele sociale

Familia Regală a avut prima reacție după ce Meghan Markle a născut o fetiță, Lilibet Diana. Iată ce mesaj a apărut pe rețelele sociale.
07.06.2021 | 08:13
Familia Regala prima reactie dupa ce Meghan Markle a nascut o fetita Ce a aparut pe retelele sociale
ADVERTISEMENT

Famila Regală din Marea Britanie a avut prima reacție după nașterea fetiței lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Ducii de Sussex au fost felicitați prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a Familiei Regale Britanice.

ADVERTISEMENT

Vineri, 4 iunie 2021, s-a născut al doilea copil al cuplului regal. Prințul Harry și partenera lui de viață au ales numele Lilibet Diana pentru fetița lor, un omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a, dar și regretatei Prințese Diana.

Familia Regală, prima reacție după ce Meghan Markle a născut o fetiță. Ce a apărut pe rețelele sociale

Regina și membrii Familiei Regale Britanice i-au felicitat pe Meghan Markle și pe Prințul Harry după ce a venit pe lume fetișa lor, Lilibet Diana.

ADVERTISEMENT

Printr-o postare pe rețelele de socializare, Familia Regală a transmis un mesaj pentru Ducii de Sussex, care au devenit părinți pentru a doua oară.

„Multe felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru nașterea fetiței lor, Lilibet Diana. Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați de veste.

ADVERTISEMENT

Lilibet este cel de-al 11-lea strănepot al Majestății Sale”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a familiei regale.

 Meghan Markle a născut o fetiță vineri, 4 iunie

Al doilea copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle s-a născut vineri, 4 iunie, într-un spital din Santa Barbara, California. Numele complet al fetiței este Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

ADVERTISEMENT

Numele reprezintă un omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a, „Lilibet” fiind porecla de familie a Majestății Sale.

Al doilea prenume, „Diana”, a fost ales în memoria regretatei Prințese de Wales, cunoscută și ca Prințesa Inimilor, mama Prinților William și Harry.

„Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, sub atenta îngrijire a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California.

A cântărit la naștere 3.48 kilograme. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine, și au ajuns acasă”, se arată în declarația oficială a Ducilor de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle au ținut să le mulțumească tuturor pentru că s-au rugat pentru ei și pentru fetița lor.

„Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată”, au transmis aceștia.

Ducele și Ducesa de Sussex mai un un fiu în vârstă de doi ani, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Aceștia au anunțat cea de-a doua sarcină în luna februarie, de Valentine’s Day.

ADVERTISEMENT