Fotbal intern

FANATIK a aflat cei 6 jucători transferați de Gigi Becali la FCSB! ”Îi veți vedea repede la prima echipă”. EXCLUSIV

08.02.2020 | 12:42
FANATIK a aflat cei 6 jucători transferați de Gigi Becali la FCSB! ”Îi veți vedea repede la prima echipă”. EXCLUSIV
Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat că a transferat 6 jucători de perspectivă, iar FANATIK a aflat numele tinerilor fotbaliști
ADVERTISEMENT

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat că a transferat 6 jucători de perspectivă, iar FANATIK a aflat numele tinerilor fotbaliști.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 5,40 este cota pentru “oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!


FANATIK a aflat cei 6 jucători transferați de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că strategia sa este să aducă la FCSB fotbaliști tineri pe care apoi să-i vândă în străinătate pe sume importante, iar acum a făcut primul pas și a transferat 6 jucători de mare perspectivă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că cei 6 jucători care vor merge în primă fază la Academia clubului FCSB sunt Cristian Tand, Cătălin Vaida, Andrei Istrate, Denis Szep, Rareș Trif și Lucian Moldovan, toți de la Școala Sportivă Ardealul.

”Toți au fost doriți și de alte echipe din campionat”

”Cum a spus și domnul Becali, am adus 6 jucători foarte talentați de la Școala Sportivă Ardealul. Este un mediu foarte bun să crescă și cu siguranță îi veți vedea la prima echipă cât de repede”, a declarat pentru FANATIK agentul Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

”Toți au fost doriți și de alte echipe din campionat și din străinătate, dar ținând cont de condițiile extraordinare care le oferă Academia FCSB, toți au acceptat să vină aici”, a mai spus Florin Vulturar.

Agentul Florin Vulturar la un eveniment sportiv

Chiricheș, Răduț și Maxim, starurile care au plecat de la Școala Sportivă Ardealul

Ardealul este una dintre cele mai cunoscute Școli Sportive din România. La baza de la Cluj au făcut primii pași în fotbal, jucători importanți precum Vlad Chiricheș, Mihai Răduț sau Alexandru Maxim.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Gigi Becali are câțiva tineri jucători la prima echipă, printre care Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan, și speră să obțină sume importante din vânzarea lor către cluburi mari din Europa.

Becali a refuzat oferte importante pentru Coman

Finanțatorul echipei FCSB a vorbit despre oferta pe care a primit-o pentru mijlocașul Florinel Coman de la un club important din Europa, dar a precizat că internaționalul român nu va pleca de la FCSB pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că golgheterul campionatului intern a fost pe lista unui club din Belgia, dar a refuzat orice fel de negociere, deoarece aceștia nu puteau să plătească o sumă mai mare de 10 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri