Sport

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 3 februarie. Totul despre derby-ul CFR Cluj – FCSB, cu Alin Buzărin, Mihai Stoichiță, Valeriu Răchită, Robert Niță și specialistul SuperSocial, Gigi Stancu!

Vineri, la Fanatik SuperLiga, Horia Ivanovici și invitații săi prefațează etapa și derby-ul CFR Cluj - FCSB. Emisiunea e live, exclusiv pe YouTube fanatik.ro, de la ora 10:30.
03.02.2023 | 14:18
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici vineri 3 februarie Totul despre derbyul CFR Cluj  FCSB cu Alin Buzarin Mihai Stoichita Valeriu Rachita Robert Nita si specialistul SuperSocial Gigi Stancu
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 3 februarie. Totul despre derby-ul CFR Cluj - FCSB, cu Alin Buzărin, Mihai Stoichiță, Valeriu Răchită, Robert Niță și specialistul SuperSocial, Gigi Stancu!
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI revine în acest sfârșit de săptămână, înainte de startul etapei cu numărul 24. Capul de afiș este meciul din Gruia dintre CFR Cluj și FCSB. Emisiunea se va difuza vineri, 3 februarie, de la ora 10:30.

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 3 februarie, de la ora 10:30!

Se anunță o nouă etapă fierbinte în SuperLiga, FCSB fiind sub presiune înaintea derby-ului cu CFR Cluj, după ce a pierdut printre degete, în minutele 95 și 96 meciul împotriva Farului Constanța, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului direct, CFR Cluj are 9 puncte avans și o eventuală victorie în fața rivalilor ar duce la o diferență foarte greu de remontat de roș-albaștrii. Echipa lui Mihai Pintilii a pierdut și podiumul după înfrângerea în fața constănțenilor, FCSB fiind devansată de Rapid.

Invitaţi de marcă: Alin Buzărin, Mihai Stoichiță, Valeriu Răchită, Robert Niță şi specialistul Gigi Stancu!

Horia Ivanovici, moderator și realizator al emisiunii, va diseca etapa a 24-a cu invitați de marcă. Alin Buzărin, Mihai Stoichiță, Valeriu Răchită, Robert Niță și specialistul SuperSocial, Gigi Stancu, vor analiza meciurile etapei din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Pe lângă derby-ul de duminică, Horia Ivanovici și invitații săi vor pune sub lupă și celelalte partide ale etapei a 24-a din SuperLiga, în care sunt programate alte întâlniri interesante precum FC U Craiova – U Cluj, Rapid – FC Voluntari sau Farul – Universitatea Craiova.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 3 FEBRUARIE 2023

Începând de vineri, FANATIK SUPERLIGA va avea o nouă rubrică specială cu Gigi Stancu. Specialistul vine la emisiunea lui Horia Ivanovici și va vorbi despre aplicația SuperSocial de la SUPERBET, unde puteți găsi cele mai tari cote și cele mai bune ponturi, sute de mii de oameni fiind conectați în aplicație.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici va aborda cele mai importante momente din fotbalul românesc și va scoate la iveală toate informațiile exclusive care au legătură cu fotbalul românesc.

FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, astfel că și partenerii sunt de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, în timp ce Aqua Carpatica, sponsorul premium, ne menține în formă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 3 FEBRUARIE 2023

Vă reamintim că în fiecare luni, marți și vineri,pe toate canelele mass-media marca FANATIK (site, Facebook, Youtube, Tik Tok) puteți savura analiza etapei într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

Nu uitați: în prima zi a săptămânii, adică în fiecare zi de luni, distrați-vă cu “Profeţiile lui Mitică”! Unu la unu cu Horia Ivanovici este Dumitru Dragomir! SĂ FACEM SHOW!

ADVERTISEMENT