Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 17 martie, ora 20:15, pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după FCSB – Sepsi

FANATIK SUPERLIGA, ediție specială pe TV, duminică, 17 martie, ora 20:15 în direct la Prima Sport 1! Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după meciul FCSB - Sepsi.
17.03.2024 | 11:07
Fanatik SuperLiga duminica 17 martie ora 2015 pe Prima Sport 1 Horia Ivanovici invitati de top inainte si dupa FCSB  Sepsi
FANATIK SUPERLIGA, ediție specială pe TV, duminică, 17 martie, ora 19:00 în direct la Prima Sport 1! Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după meciul FCSB - Sepsi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede și la TV, pe Prima Sport 1! În ediția de duminică, 17 martie, Horia Ivanovici și invitații săi vor prefața și analiza partida FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 17 martie, ora 20:15 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după FCSB – Sepsi

Începând de săptămâna trecută, FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare weekend pe Prima Sport 1. O nouă ediție are loc duminică, 17 martie, cu începere de la ora 20:15, înaintea întâlnirii FCSB – Sepsi, care închide prima etapă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici va avea nume grele pe lista invitaților: Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Vivi Răchită. Timp de o oră, toți aceștia vor face o analiză a duelului de pe Arena Națională și vor încerca să anticipeze ce se va întâmpla pe parcursul jocului. Însă, nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

FCSB poate profita de înfrângerile surprinzătoare suferite de Rapid și CFR Cluj în întâlnirile cu Farul Constanța și, respectiv, Universitatea Craiova pentru a-și mări avansul în clasamentul din SuperLiga, dar are nevoie de victorie în meciul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Ajunși în play-off cu ultimul tren, covăsnenii nu vor să facă doar act de prezență și și-au propus ca obiectiv să prindă cupele europene. Patronul Laszlo Dioszegi are planuri mari și a anunțat că Sepsi nu vine la plimbare în Capitală.

Show-ul TV care îl va avea la pupitru pe Horia Ivanovici va continua după meci până la miezul nopții, cu reacții, analize și comentarii după un jocul care închide prima etapă a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 17 martie, ora 20:15, pe Prima Sport 1: ”Să facem show”

Nu în ultimul rând, prin telefon vor intra cele mai tari personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume după duelul din Gruia. O nouă ediție a popularului talk-show FANATIK SUPERLIGA promite spectacol: ”Să facem show”.

FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită live pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă și duminică, dar și pe platforma www.primaplay.ro. Analize, reacții și comentarii de top înainte și după fiecare meci din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, are ca principal obiectiv acoperirea meciurilor și evenimentelor din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiții sportive din România.

Nume importante din fotbalul românesc, informații exclusive, declarații tari, analize tehnico-tactice, polemici privind arbitrajul și vocile suporterilor sunt doar câteva dintre ingredientele de bază ale emisiunii lui Horia Ivanovici de la Prima Sport 1, sâmbătă și duminică.

ADVERTISEMENT