Sport

Fanatik SuperLiga, duminică, 21 aprilie, ora 21:00. Horia Ivanovici, invitați de top după Sepsi – Universitatea Craiova

Fanatik SuperLiga revine cu o nouă ediție duminică, 21 aprilie, ora 21:00. Horia Ivanovici și invitații analizează Sepsi- Universitatea Craiova și El Clasico
21.04.2024 | 15:09
Fanatik SuperLiga duminica 21 aprilie ora 2100 Horia Ivanovici invitati de top dupa Sepsi  Universitatea Craiova
Fanatik SuperLiga, duminică, 21 aprilie, ora 21:00 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după Sepsi - Universitatea Craiova și înainte de El Clasico. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă spectacolul cu o nouă ediție de top, duminică, 21 aprilie, ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1. Cea mai tare emisiune din peisajul media românesc revine cu o ediție specială care să cuprindă cele mai tari reacții, comentarii și analize după Sepsi – Universitatea Craiova și înainte de El Clasico.

Fanatik SuperLiga, duminică, 21 aprilie, ora 21:00 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după Sepsi – Universitatea Craiova și înainte de Real – Barca

Continuă spectacolul după derby-ul dintre FCSB și Rapid. Universitatea Craiova e obligată să câștige la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a păstra suspansul în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Liderul poate obține matematic titlul etapa viitoare. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu reacții, comentarii și analize după Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova, meciul zilei din play-off.

Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu invitați de top. Viorel Moldovan, Florin Gardoș, Cristi Balaj și Sorin Cârțu sunt analiștii de calibru ai ediției speciale de FANATIK SUPERLIGA care are loc duminică, 21 aprilie, ora 21:00, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, emisiunea va analiza și cel mai așteptat meci al planetei, derby-ul Spaniei dintre Real Madrid și Barcelona, „El Clasico” va fi prefațat în studio. Partida de la Madrid începe de la ora 22:00.

Duelul din semifinalele Cupei României dintre Oțelul și Universitatea Cluj se reia din nou la Galați. Rămâne de văzut dacă echipa lui Dorinel Munteanu va continua forma bună de la ultimele partide. Lupta la retrogradare și pentru barajul de cupe europene e mai disputat ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă să vă strângeți în fața televizoarelor pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK.

Fanatik SuperLiga, ediție specială duminică, 21 aprilie, ora 21:00

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 în fiecare sâmbătă și duminică, înainte și după cele mai tari meciuri ale etapei. Horia Ivanovici a revenit pe sticlă după o perioadă de pauză de 10 ani și promite spectacol.

ADVERTISEMENT

Fie că este vorba despre titlu, lupta pentru cupele europene și războiul pentru supraviețuire, fiecare meci în parte va fi analizat și comentat în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT