Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi, 29 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol înainte de FC Voluntari – FCSB. Adrian Mutu este invitat special

Fanatik SuperLiga continuă spectacolul joi, 29 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are alături pe Florin Gardoș, Bănel Nicoliță, Giani Kiriță, Robert Niță și Adrian Mutu.
28.02.2024 | 21:07
Fanatik SuperLiga joi 29 februarie ora 1030 Horia Ivanovici spectacol inainte de FC Voluntari  FCSB Adrian Mutu este invitat special
Fanatik SuperLiga, joi, 29 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol înainte de FC Voluntari - FCSB. Adrian Mutu este invitat special. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție incendiară joi, 29 februarie, ora 10:30. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu reacții, comentarii și analize pe meciurile etapei a 28-a din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, joi, 29 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top înainte de FC Voluntari – FCSB

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție de top joi, 29 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă așteaptă cu reacții, comentarii și analize după meciurile etapei din SuperLiga. Cele mai tari personaje din fotbalul românesc, alături de specialiștii FANATIK SUPERLIGA, vor spune lucrurilor pe nume despre ce se întâmplă în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a călcat din nou strâmb în cursa de urmărire a liderului FCSB. Ardelenii au remizat cu Oțelul la Galați, scor 2-2, în etapa intermediară și le-a permis „roș-albaștrilor” să se distanțeze în clasament.

Adrian Mutu vine la FANATIK SUPERLIGA pentru a vorbi despre lupta la titlu. Antrenorul echipei finanțate de Neluțu Varga a recunoscut că presiunea rezultatului apasă din ce în ce mai tare. Totodată, Dinamo a obținut o nouă victorie, scor 1-0 cu Hermannstadt, și a luat o opțiune serioasă pentru a se salva de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci al rundei este FC Voluntari – FCSB, arbitrat de Sebastian Colțescu. Reacții, comentarii și analize de top ale lui Horia Ivanovici și invitaților de gală Florin Gardoș, Bănel Nicoliță, Giani Kiriță și Robert Niță.

Vor fi prefațate și analizate în detaliu toate meciurile etapei din SuperLiga. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK. Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cea mai tare emisiune sportivă din media românească.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, joi, 29 februarie, ora 10:30. Adrian Mutu, invitat special

CFR Cluj poate pica pe locul 3 în clasament, dacă Rapid o învinge pe teren propriu pe UTA Arad. Lupta pentru câștigarea titlului se dă în 3 în acest moment, iar FCSB este favorită. Adrian Mutu vine cu dezvăluiri din Gruia în direct la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT