Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 1 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție incendiară cu invitați de top după Farul – FCSB

Fanatik SuperLiga programează o nouă ediție de top, luni, 1 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de gală după Farul - FCSB.
31.03.2024 | 21:00
Fanatik SuperLiga luni 1 aprilie ora 1030 Horia Ivanovici editie incendiara cu invitati de top dupa Farul  FCSB
Fanatik SuperLiga, luni, 1 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție incendiară cu invitați de top după Farul - FCSB. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o ediție de top, luni, 1 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu analiza derby-ului Farul – FCSB, în etapa a doua din play-off-ul SuperLigii. Emisiunea poate fi urmărită în direct pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, luni, 1 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție incendiară cu invitați de top după Farul – FCSB

Farul – FCSB este derby-ul care închide a doua rundă din play-off-ul SuperLigii. Echipa lui Gigi Becali se poate distanța în fruntea clasamentului cu o victorie la Ovidiu împotriva campioanei en-titre. Rapid și CFR Cluj s-au împiedicat în a doua rundă, iar Universitatea Craiova a devenit principala candidată a „roș-albaștrilor” la titlu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, propune cele mai tari reacții, comentarii și analize după toate derby-urile rundei a doua din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Capul de afiș este Farul – FCSB, reeditarea „finalei” pentru titlu din sezonul trecut.

Horia Ivanovici îi are alături pe invitații de top Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Florin Gardoș, Alin Buzărin și Sorin Cârțu. Direct din Bănie, fostul președinte al oltenilor vorbește pe larg despre victoria magică a Universității Craiova, scor 2-1 cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK alături de cele mai tari informații din sportul românesc. Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cea mai tare emisiune sportivă din media românească.

Fanatik SuperLiga, luni, 1 aprilie, ora 10:30!

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici. De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, FANATIK SUPERLIGA se vede la TV pe Prima Sport 1 cu Horia Ivanovici la pupitru.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT