Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 18 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după Farul – FCSB

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, luni, 18 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici va analiza etapa a 9-a alături de Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Robert Niță și Vivi Răchită
17.09.2023 | 18:00
Fanatik SuperLiga luni 18 septembrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de top dupa Farul  FCSB
FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, luni, 18 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici va analiza etapa a 9-a alături de Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Robert Niță și Vivi Răchită. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție incendiară, luni, 18 septembrie, de la ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show”, după derby-ul etapei a 9-a dintre Farul și FCSB. Emisiunea se vede LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 18 septembrie, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Robert Niță și Vivi Răchită

Etapa a 9-a din SuperLiga a adus cu sine partide extrem de interesante. Așadar, pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a sta cu ochii pe analizele și comentariile pertinente ale lui Horia Ivanovici și a invitaților de gală.

ADVERTISEMENT

De departe cel mai atractiv joc al rundei este derby-ul Farul – FCSB, reeditarea ”finalei” din sezonul precedent, astfel că jocul de la Ovidiu va fi piesa de rezistență a emisiunii FANATIK SUPERLIGA de luni, 18 septembrie, care va începe ca de obicei la ora 10:30.

Horia Ivanovici și invitații de gală își vor îndrepta atenția și către celelalte meciuri ale etapei a 9-a. Se va discuta pe seama victoriilor obținute de formațiile din Craiova, Universitatea pe teren propriu cu Sepsi și FC U pe Arena Națională cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Va fi descusut și jocul Rapidului de la partida din deplasare cu Oțelul Galați. De asemenea, vor fi scoase la lumină ultimele detaliile ale suspendării pe 4 ani pe care a primit-o Simona Halep în cazul de dopaj.

Așadar ne așteaptă o nouă ediție incendiar a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici, Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Robert Niță și Vivi Răchită vor întoarce pe toate fețele tot ce mișcă în sportul românesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT