Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 5 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici, alături de Adrian Mutu și alți invitați de top în etapa în care CFR Cluj și Rapid amenință FCSB

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, luni, 5 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are alături pe Adrian Mutu, Sorin Cârțu, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Giani Kiriță
04.02.2024 | 19:01
Fanatik SuperLiga luni 5 februarie ora 1030 Horia Ivanovici alaturi de Adrian Mutu si alti invitati de top in etapa in care CFR Cluj si Rapid ameninta FCSB
Fanatik SuperLiga, luni, 5 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici, alături de Adrian Mutu și alți invitați de top în etapa în care CFR Cluj și Rapid amenință FCSB. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție memorabilă, luni, 5 februarie, ora 10:30. Emisiunea va putea fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro. Horia Ivanovici și invitații săi promit spectacol și o analiză concludentă după meciurile din etapa a 24-a.

Fanatik SuperLiga, luni, 5 februarie. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top: Adrian Mutu, Sorin Cârțu, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Giani Kiriță.

Ediția de luni, 5 februarie, a FANATIK SUPERLIGA va începe ca de obidei la ora 10:30 și propune o dezbatere amănunțită asupra partidelor din etapa a 24-a. Una în care CFR Cluj și Rapid și-au câștigat jocurile și s-au apropiat la 8 puncte de liderul FCSB. Adrian Mutu vorbește despre șansele la titlu și cum a reușit să o readucă în cea mai bună formă pe CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii se va analiza și revenirea spectaculoasă a Universității Craiova pe terenul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar Sorin Cârțu va avea motive să își laude echipa de suflet. Nu la fel se întâmplă și cu Giani Kiriță, “câinele rău” care spune lucrurilor pe nume despre situația în care a ajuns Dinamo. Mai exact pe ultimul loc al clasamentului după înfrângerea cu FC U Craiova.

Horia Ivanovici va avea alături invitați de top care vor spune lucrurilor pe nume. Andrei Vochin, Vivi Răchită și ceilalți invitați vor face și o avancronică a ceea ce urmează să ne aștepte pe Arena Națională la partida FCSB – Farul Constanța. Meci care se joacă de ziua “Regelui” Gheorghe Hagi. Iar Adi Mutu vorbește și despre un meci special pe care îl are etapa viitoare. CFR Cluj primește vizita Rapidului.

ADVERTISEMENT

Totodată, prin telefon vor intra personaje relevante din fotbalul românesc care să pună lupa pe meciurile din prima etapă a lunii februarie. Vor fi dezbateri încinse, așa cum v-am obișnuit la FANATIK SUPERLIGA.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, luni, 5 februarie, ora 10:30!

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT