Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova 1-3, în etapa 24 din SuperLiga. Oltenii ies din criză și țin de locul în play-off. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova a reușit prima victorie din 2024, după ce s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Sepsi OSK, în etapa a 24-a din SuperLiga.
04.02.2024 | 17:18
Sepsi Sf Gheorghe  Universitatea Craiova 13 in etapa 24 din SuperLiga Oltenii ies din criza si tin de locul in playoff Cum arata clasamentul
Universitatea Craiova se impune cu 3-1 în meciul din deplasare cu Sepsi OSK, obține prima victorie după 2 luni de secetă și urcă pe locul 4 în clasamentul din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
04-02-2024
11:59

Sepsi - Universitatea Craiova 1-3 (Debeljuh 32 / Markovic 45+2, Koljic 74 pen., Al. Crețu 83)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Universitatea Craiova se impune cu 3-1 în meciul din deplasare cu Sepsi OSK, obține prima victorie după 2 luni de secetă și urcă pe locul 4 în clasamentul din SuperLiga.

sup

Min. 86 – Șutul lui Popșa trece puțin pe lângă vinclul porții lui Lazar

Min. 83 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Alexandru Crețu marchează cu un șut în forță de la 23 de metri și cele 3 puncte se îndreaptă către Craiova.

Min. 74 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Koljic marchează dintr-un penalty acordat de Istvan Kovacs cu o întârziere de 5 minute. Oteliță l-a tras în careu pe Mitriță, dar ”centralul” a lăsat jocul să continue. La prima întrerupere a fost chemat din camera VAR să revadă faza și a dictat lovitura de la 11 metri.

Min. 67 – Cosmin Matei ratează o ocazie uriașă singur cu Lazar, după o pasă excelentă a lui Kallaku.

Min. 63 – Kallaku șutează superb de la 18 metri, dar mingea trece puțin peste poarta lui Lazar.

Min. 53 – Istvan Kovacs dictează penalty pentru olteni după un duel între Markovic și Ciobotariu, dar este chemat să revadă faza la VAR și anulează prima decizie.

Min. 45+2 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Vlădoiu centrează perfect din dreapta, Oteliță îl scapă pe Markovic și atacantul oltenilor înscrie cu capul de 3 metri.

Min. 38 – Debeljuh pătrunde în dreapta nemarcat, dar șutul său din unghi îl nimerește pe Lazar.

Min. 32  GOOOL Sepsi!!! Markovic nu poate controla o minge la 30 de metri în jumătatea proprie, se întoarce periculos de mult spre poarta lui Lazar și îi pasează greșit lui Debeljuh care înscrie fără probleme.

Min. 20 – Raul Silva și Lazar se încurcă reciproc, Debeljuh recuperează și cade în careu după un contact cu fundașul brazilian. Covăsnenii cer cu vehemență penalty, dar Istvan Kovacs face semn că jocul poate continua.

Min. 8 – Golul lui Raul Silva a fost anulat pentru o poziție de ofsaid, deși reluările nu au putut confirma acest lucru. Însă, asistentul a ridicat din prima fanionul, iar VAR a confirmat decizia.

Start de meci!

Echipe de start la meciul Sepsi – Universitatea Craiova.

  • Sepsi: Niczuly – Oteliță, Ninaj, Ciobotariu, Fl. Ștefan – Rodriguez, N. Păun – I. Gheorghe, C. Matei, Kallaku – Debeljuh. Rezerve: D. Moldovan – Gedo, Kecskes, Bălașa, Renta, Aganovic, R. Varga, Safranko, Popșa, K. Varga. Antrenor: Bernd Storck.
  • Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Căpățînă – Al. Crețu, Mateiu – Danciu, Mekvabishvili, Mitriță – Markovic. Rezerve: L. Popescu – Soiri, Maldonado, Badelj, Benga, Lăpădătescu, Kozulj, Cîmpanu, Baiaram, Bana, Koljic. Antrenor: Ivaylo Petev.

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova are loc duminică, 4 februarie, cu începere de la ora  15:30, în cadrul etapei a 24-a din SuperLiga. Este un meci extrem de important pentru locurile de intrare în play-off, oltenii venind ca și covăsnenii după înfrângere în etapa precedentă, 0-3 acasă cu FCSB. Sepsi a pierdut pentru prima dată de la venirea ca antrenor a germanului Bernd Storck, 1-2 la Arad, cu UTA.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova se dispută duminică, 4 februarie, de la ora 15:30, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa a 24-a din SuperLiga și, ținând cont de numele adversarului, se așteaptă ca stadionul să fie destul de plin, undeva în jurul a minim 5.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Sepsi mergea ceas și puțină lume ar fi crezut că nu va reveni cu nici măcar un punct din partida de la Arad. La Universitatea Craiova apărut deja tensiunea, antrenorul Ivaylo Petev fiind pus la zid de mai multe foste glorii ale ”leilor albaștri” și bulgarul a reacționat declarând că dacă el este problema a doua zi a și plecat.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova se joacă duminică, 4 februarie, de la ora 15:30, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa a 24-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe, duminică, 4 februarie, spre deosebire de majoritatea regiunilor din țară, unde avem un cer senin și o vreme ca de primăvară, din păcate se anunță o vreme mohorâtă pe tot parcursul zilei și, mai mult de atât, cu posibile mai multe reprize de ploaie, inclusiv la ora partidei, care va beneficia de prezența celui mai bun arbitru român, Istvan Kovacs.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Antrenorul gazdelor, germanul Bernd Storck, este un om fericit din punctul de vedere al faptului că își poate alcătui echipa exact cum dorește deoarece nu are absolut niciun absent. Noua achiziție, internaționalul ungur Kevin Varga, va fi pe bancă, dar nu și revenitul sub formă de împrumut de la Slavia Praga, Andres Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev nu este la fel de norocos pentru a-și face planurile așa cum vrea. Îl lipsesc doi oameni importanți, Bancu fiind suspendat, iar Screciu nu și-a revenit după accidentare. Totuși, șansa antrenorului Craiovei este că poate acoperi postul de fundaș stânga cu Basile Ndong, revenit de la Cupa Africii. Dar dacă Petev va considera că africanul e prea obosit altă soluție ar fi tânărul Denis Benga.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri este o partidă foarte echilibrată, de aici și diferențele de cote foarte mici pentru victorie. Ușor favorită este echipa gazdă, cotă 2,50, în timp ce Craiova are 2,70. Șansă dublă 1X are cotă de 1,40, iar șansă dublă X2 cotă de 1,45. Gol marcat de Sepsi are cotă 1,35, iar reușita oltenilor 1,40.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe s-au jucat nouă partide între cele două formații. Și nu s-a înregistrat niciun rezultat de egalitate. Echipa locală are doar patru succese, cu unul mai puțin decât au oltenii. Au fost meciuri cu puține goluri, cu excepția chiar a primului, în 2017, când Craiova s-a impus cu 3-2.

ADVERTISEMENT