Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 1 august, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu invitați de gală

Horia Ivanovici analizează etapa a 3-a din SuperLiga alături de invitaţii Dănuț Lupu, Giani Kiriță, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Daniel Șendre.
31.07.2023 | 22:00
Fanatik SuperLiga marti 1 august ora 1030 Horia Ivanovici analizeaza etapa cu invitati de gala
Horia Ivanovici analizează etapa a 3-a din SuperLiga alături de invitaţii Dănuț Lupu, Giani Kiriță, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Daniel Șendre. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță și marți, 1 august. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show”, începând cu ora 10:30 cu cele mai tari reacții, comentarii și analize după meciurile care pun capăt etapei a 3-a din campionatul românesc. Emisiunea se vede LIVEÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, marți, 1 august, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu Dănuț Lupu, Giani Kiriță, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Daniel Șendre

Ultimele dueluri tari ale etapei vor fi analizate de Horia Ivanovici și invitații săi de gală într-o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. În platou vor fi Dănuț Lupu, Giani Kiriță, Florin Gardoș și Andrei Vochin, în timp ce Daniel Șendre va intra pentru a analiza partida Dinamo – Sepsi.

ADVERTISEMENT

Etapa a fost de-a dreptul incendiară, iar informațiile de interes sunt departe de a se fi epuizat. În cazul unei victorii, Sepsi va urca până pe podium, în timp ce ”câinii” sunt în căutarea primului punct de la revenirea în elita fotbalului românesc.

Vor continua discuțiile după startul lansat al celor de la FCSB, după remiza dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, dar și începutul poticnit al campioanei Farul. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA vor analiza în detaliu tot ce mișcă în campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

Săptămână plină pentru fotbalul românesc! FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi joacă în preliminariile Conference League

Se joacă la foc automat în startul de sezon, iar FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi vor evolua la mijlocul săptămânii în manșa secundă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. În cadrul unei noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA se va vorbi pe larg despre duelurile echipelor românești.

Cele patru formații și-au aflat posibilele adversare din turul al treilea preliminar din UEFA Conference League. Rămâne doar ca FCSB, CFR Cluj, Sepsi și Farul să treacă de turul al doilea. Meciurile celor patru echipe românești vor fi prefațate în direct de Horia Ivanovici și invitații săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. În aceleași zile, luni, marți și vineri, de la ora 17:30, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Official și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu aproape de ultimele informații în legătură cu evenimentele sportive de interes. Veți fi la curent cele mai importante informații din sportul românesc și veți lua la cunoștință, în exclusivitate, despre tot ce mișcă în lumea sportului din România.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT