Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga, marți, 12 decembrie, ora 10:30! Horia Ivanovici are invitați de top după Dinamo – U Cluj

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă emisiune marți, 12 decembrie, la ora 10:30. Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Giani Kiriță și Robert Niță vor fi invitații lui Horia Ivanovici.
11.12.2023 | 20:52
Fanatik Superliga marti 12 decembrie ora 1030 Horia Ivanovici are invitati de top dupa Dinamo  U Cluj
FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă emisiune marți, 12 decembrie, la ora 10:30. Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Giani Kiriță și Robert Niță vor fi invitații lui Horia Ivanovici. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA pregătește o nouă ediție captivantă, programată pentru marți, 28 noiembrie, la ora 10:30, cu un line-up impresionant de invitați. Gazda emisiunii, Horia Ivanovici, va fi însoțit de personalități marcante ale fotbalului românesc, respectiv Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Giani Kiriță și Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 11 decembrie, ora 10:30!

Acești invitați aduc cu ei o vastă expertiză și perspectivele lor asupra momentului actual din SuperLiga, promițând telespectatorilor o dezbatere incitantă și analize detaliate ale ultimelor evenimente din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Ediția de marți, 12 decembrie, ora 10:30, a FANATIK SUPERLIGA se anunță a fi una cu adevărat specială, cu discuții aprinse despre meciurile recente din campionat. Se vor analiza în detaliu ultimele întâlniri ale etapei a 19-a: FC U Craiova – FC Botoșani și Dinamo – Universitatea Cluj.

Este clar că nu se va trece prea ușor nici peste derby-ul din Gruia dintre CFR Cluj și FCSB. Vor fi alte discuții privind rezultatul de egalitate, dar și golul marcat de Florinel Coman și anulat cu ajutorul VAR.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, disponibilă pe laptop, telefon, tabletă sau chiar pe televizor

Fanii și telespectatorii sunt îndemnați să se alăture la ora 10:30, pregătindu-și telefoanele, tabletele sau laptopurile pentru a fi la curent cu cele mai proaspete reacții, comentarii și analize din lumea fotbalului.

Horia Ivanovici și invitații săi, Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Giani Kiriță și Robert Niță, promit o emisiune memorabilă, oferind privitorilor o perspectivă unică asupra evenimentelor recente și a evoluției echipelor în SuperLiga. Este o oportunitate unică de a obține informații direct de la personalitățile implicate în fotbalul românesc și nu trebuie ratată!

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea sportivă dedicată pasionaților de fotbal, poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Oportunitatea de a fi la curent cu cele mai recente analize și comentarii ale experților în fotbal vine la pachet cu premiera fiecărei ediții, ce are loc în fiecare luni, marți și vineri, începând cu ora 17:30. Această premieră poate fi vizionată pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Emisiunea este susținută de sponsori de calibru, cu SUPERBET în rolul de sponsor principal, reprezentând și sponsorul SuperLigii, iar AQUA Carpatica continuă să fie sponsor PREMIUM al emisiunii. FANATIK SUPERLIGA se remarcă ca fiind cea mai apreciată emisiune sportivă din peisajul media românească, aducând în prim plan analize profunde și perspective exclusive din lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu rata nicio ediție și a fi mereu conectați la noutățile din sport, telespectatorii sunt invitați să urmărească premiera fiecărei ediții la ora 17:30 pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Prin acțiunile simple de LIKESHARE și SUBSCRIBE, aceștia pot fi mereu la curent cu ultimele evenimente sportive, cele mai proaspete declarații și informații exclusive aduse de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT