Sport

Dinamo – U Cluj 0-1, în etapa 19 din SuperLiga. „Câinii” defilează spre Liga 2. Clasamentul actualizat

Dinamo a pierdut și meciul de pe teren propriu cu U Cluj, scor 0-1, din etapa 19 a SuperLigii și se îndreaptă cu pași mari spre Liga 2.
11.12.2023 | 22:27
Dinamo  U Cluj 01 in etapa 19 din SuperLiga Cainii defileaza spre Liga 2 Clasamentul actualizat
Dinamo a pierdut și cu U Cluj și pare a se afunda definitiv pe loc direct retrogradabil. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
11-12-2023
18:46

Dinamo - U Cluj 0-1 (Nistor 4)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final. Dinamo a pierdut din nou (nu e nicio noutate!) și, la cum arată lucrurile în momentul de față, nu mai poate scăpa de retrogradare nici măcar în visele cele mai frumoase. Mai ales că distanța față de FC U Craiova s-a mărit din această etapă cu încă trei puncte, ajungând acum la 11. Clujenii, în schimb, au urcat până pe locul 5 și speră la un loc în play-off.

Clasament SuperLiga

Min. 86: Țîră îi pasează cu călcâiul în careu lui Gregorio, care șutează pe lângă poartă din 10 metri.

Min. 80: Țîră scapă singur în careu, îi păcălește pe Masoero și Iliev, rămâne cu poarta goală în față, dar trimite lamentabil mult pe lângă bară.

Min. 46: Politic rămâne singur cu Iliev, dar șutează în acesta din 8 metri.

Min. 40: Gregorio deviază cu capul o centrare de pe stânga, dar mingea lovește transversala.

Min. 31: Gregorio șutează în cross, la colțul lung, mult pe lângă poartă.

Min. 21: Daniel Popa șutează periculos din marginea careului, puțin pe lângă bară.

Min. 13: Neluț Roșu șutează de la 20 de metri, mult pe lângă poartă.

Min. 7: Iglesias trimite peste poartă după o centrare a lui Politic.

Min. 4: GOOOL U Cluj! Acțiune splendidă a clujenilor, Chipciu centrează de pe stânga pentru Popa, care îi pune mingea pe tavă lui Nistor, iar acesta înscrie cu un șut superb din 12 metri.

Min. 1: A început partida.

11-12-2023
17:42

Echipele de start la Dinamo - U Cluj

Dinamo: Golubovic – Lucas Alves, Bena, Patriche – De Moura, N. Roșu, Ilic, Amzăr – Dani Iglesias, Gregorio, Politic. Rezerve: Began – Țîră, Abdallah, Bordușanu, Mustafa, R. Grigore, Dr. Irimia, Cr. Costin, Ghezali. Antrenor: Zeljko Kopic

U Cluj: Iliev – Oancea, Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu – Simion, Doukoure – I. Stoica, Nistor, Chipciu – D. Popa. Rezerve: Gorcea – Peteleu, Pițian, Fossati, Bic, Cîmpanu, V. Gheorghe, Silaghi, Manu. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Meciul Dinamo – U Cluj are loc luni, 11 decembrie, cu începere de la ora 20:45, în cadrul etapei a 19-a din SuperLigă, fiind jocul care închide această rundă. Pe teren vor fi două echipe cu situații opuse. „Câinii” sunt în situație foarte grea, penultimii în clasament, clujenii merg excelent și au ca obiectiv victoria pentru a ataca unv loc de play-off.

Unde se joacă meciul Dinamo – U Cluj, în etapa 19 din SuperLiga

Confruntarea Dinamo – U Cluj se desfășoară luni, 11 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București, în etapa a 19-a din SuperLiga. Dinamo a cam pierdut și sprijinul suporterilor, care vin în număr tot mai mic în ultimele meciuri, dezamăgiți și de rezultate și de calitatea jocului.

ADVERTISEMENT

Meciul cu U Cluj este unul foarte greu, mai ales în actuala conjuctură, misiunea noului antrenor, croatul Zeljko Kopic, fiind una cu adevărat dificilă. U Cluj alcătuiește la această oră o echipă bine închegată iar primarul orașului, Emil Boc, le-a cerut „alb-negrilor” să revină  cu toate punctele.

Cine transmite la TV partida Dinamo – U Cluj

Partida Dinamo – U Cluj se joacă luni, 11 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București, în etapa a 19-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, luni, 11 decembrie, prima zi a noii săptămâni, cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul dimineții, după care va fi acoperit în majoritatea timpului. Nu sunt însă pericole de precipitații de niciun fel, ceea ce e bine pentru că și așa suprafaț de joc e foarte proastă. Maxima zilei va atinge 6 grade la ora 15:00, iar la ora partidei, condusă de Adrian Cojocaru din Galați, vom avea în jur de 2-3 grade.

Ce absențe sunt în întâlnirea Dinamo – U Cluj

Croatul Zeljko Kopic, care și-a adus un membru nou în staff, are aceleași două absențe ca la meciul din Cupa României, cu Oțelul Galați, încheiat de Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf” cu scorul de 3-3, insuficient însă pentru calificara câinilor, care aveau nevoie de victorie. Așadar nu vor putea răspunde la apel fiind accidentați fundașul Homawoo și mijlocașul Neluț Roșu.

ADVERTISEMENT

Tot doi oameni out are și Universitatea Cluj pentru deplasarea de la București. Este vorba de mijlocașii Ovidiu Bic și Andreas Calcan, ambii accidentați. Însă Ioan Ovidiu Sabău spune că aceste absențe nu influențează cu nimic, pentru că are soluții foarte bune pe posturile lor. După ce a început să fie la punct cu pregătirea fizică, așteaptă mult de la mijlocașul italian Marco Fosatti, care are un mare potențial, dar nu și condiția fiziă necesară.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – U Cluj

Cu toate că Dinamo este în situație disperată, pe penultimul loc și nu a mai obținut o victorie de luni de zile, casele de pariuri văd acest meci mult mai echilibrat. Oaspeții sunt favoriți, dar la cota de 2,35, iar „câinii”, pentru a reuși să muște după atâta timp au cotă de 3,20. Șansă dublă X2 are cotă de 1,35, iar șansă dublă 1X de 1,60. Un gol al ardelenilor ajunge la 1,35, iar unul al gazdelor la 1,40.

ADVERTISEMENT

În ultimele meciuri, 2022 și turul acestei ediții,Dinamo a reușit două rezultate de egalitate, unul la Cluj și a pierdut o dată. Până în 2017, U Cluj rar a mișcat în fața „alb-roșiilor”, pe care i-a învins doar de două ori, în 2010 și 20111, În rest, ardelenii au fost sac de box pentru loviturile „câinilor”.

ADVERTISEMENT