Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 2 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după etapa a 2-a

Fanatik SuperLiga are o nouă ediție marți, 2 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top după încheierea etapei a 2-a.
01.04.2024 | 20:00
Fanatik SuperLiga marti 2 aprilie ora 1030 Horia Ivanovici spectacol cu invitati de top dupa etapa a 2a
Fanatik SuperLiga are o nouă ediție marți, 2 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top după încheierea etapei a 2-a. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, marți, 2 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show” după încheierea etapei a 2-a din play-off și play-out. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 2 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție incendiară după Dinamo – Petrolul

În ultimul meci din etapa a 2-a a play-out-ului SuperLigii, Dinamo a jucat acasă cu Petrolului pe Arcul de Triumf, într-un meci în care ”câinii” au primit acceptul LPF să organizeze duelul cu copii în tribună, în ciuda suspendării drastice primite de la Comisia de Disciplină.

ADVERTISEMENT

La nici 24 de ore distanță, Horia Ivanovici vă așteaptă în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro la o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Marți, 2 aprilie, ora 10:30, va fi analizat în detaliu duelul dintre ”câini” și ”lupi”, dar și celelalte partide incendiare ale rundei.

Horia Ivanovici va avea alături invitați de top care vor spune lucrurilor pe nume. Nicolae Dică, Giani Kiriță, Robert Niță și Florentin Petre vor comenta fazele și momentele controversate din etapa a 2-a a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga. Invitații vor analiza lupta pentru salvarea de la retrogradare și vor da verdictul dacă FCSB a scăpat în campioană după victoria cu Farul.

ADVERTISEMENT

Prin telefon vor intra personaje relevante din fotbalul românesc care să pună lupa pe meciurile din ultima etapă desfășurată în SuperLiga, iar invitații vor discuta despre cele mai importante momente și amănunte din fotbal.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, marți, 2 aprilie, ora 10:30!

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT