Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 7 februarie! Horia Ivanovici analizează Farul – Universitatea Craiova cu Dănuț Lupu, Florin Gardoș, Robert Niță si Cristi Coste. Cum și unde poți să vezi emisiunea

Fanatik SuperLiga, marți, 7 februarie, ora 10:30: Horia Ivanovici și invitații Dănuț Lupu, Florin Gardoș, Robert Niță si Cristi Coste analizează Farul – Universitatea Craiova.
07.02.2023 | 10:12
Fanatik SuperLiga marti 7 februarie Horia Ivanovici analizeaza Farul  Universitatea Craiova cu Danut Lupu Florin Gardos Robert Nita si Cristi Coste Cum si unde poti sa vezi emisiunea
Fanatik SuperLiga, marți, 7 febrtuarie, ora 10:30: Horia Ivanovici și invitații Dănuț Lupu, Florin Gardoș, Robert Niță si Cristi Coste analizează Farul – U Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Exclusiv pe FANATIK, Horia Ivanovici propune o nouă ediție de colecție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Va fi cu siguranță show după derby-ul Farul – Universitatea Craiova, ultimul meci al etapei a 24-a din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, marți, 7 februarie, de la ora 10:30! Analiza derby-ului Farul – Universitatea Craiova! Horia Ivanovici face show cu invitații Dănuț Lupu, Florin Gardoș, Robert Niță si Cristi Coste

Horia Ivanovici și invitații săi Dănuț Lupu, Florin Gardoș, Robert Niță si Cristi Coste vor descoase pe toate părțile la Fanatik SuperLiga, marți, 7 februarie, de la ora 10:30, partida dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova și implicațiile ei în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

După ce luni, 6 februarie, s-a analizat la sânge derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1, iar Adrian Mititelu a amenințat cu retragerea echipei de pe teren la întâlnirea cu Rapid, marți, 7 februarie, va fi din nou o ediție plină de spectacol, din care nu vor lipsi informațiile în exclusivitate, intervențiile telefonice cu toți cei implicați în întâlnirea de la Ovidiu și analiza duelului tactic dintre Gică Hagi și Eugen Neagoe.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 7 FEBRUARIE 2023

Toate acestea într-un show garantat cu nume numai unul și unul. În studio vor fi prezenți ”Gigantul” Dănuț Lupu, ”Elegantul” Florin Gardoș, ”Influencerul” Robert Niță și jurnalistul Fanatik Cristi Coste, ”Fabrizio Romano de România”.

ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, din emisiune nu va lipsi rubrica ”Superfanii etapei”, în care ”fanaticii” sportului rege își pot spune păsul cu privire la echipele favorite, realizările alături de idoli sau deziluziile după un meci pierdut. Voi cu voi despre echipa iubită, la Fanatik SuperLiga!

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți Fanatik SuperLiga oricând vreți voi!

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! Marți, 7 februarie, începând cu ora 10:30, urmează o nouă ediție de colecție. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea Fanatik SuperLiga oricând vreți voi sunt foarte simpli:

  • 1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  • 2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  • 3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  • 4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Așa cum este firesc pentru o emisiune de un asemenea nivel, ea este susținută de parteneri de top. SUPERBET, sponsor al SuperLigii, este, totodată, și sponsorul principal al emisiunii, în vreme ce Aqua Carpatica, sponsorul premium, asigură hidratarea. Absolut necesară pe parcursul unei ediții maraton.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 7 FEBRUARIE 2023

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

NU UITAȚI: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici vă provoacă „SĂ FACEM SHOW!” la FANATIK SUPERLIGA! „Revista de front” a fotbalului românesc! În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare luni, marți și vineri! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI!

ADVERTISEMENT