Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cea mai mare surpriză la CFR – FCSB. „Gigi Becali nu și-a mai sabotat echipa! N-a mai avut semnal? N-a mai avut baterie?” Video exclusiv

FCSB s-a impus pe terenul lui CFR Cluj scor 1-0, iar schimbările de la oaspeți a fost analizat la FANATIK SUPERLIGA. Nu a fost deloc stilul "antrenorului" Gigi Becali.
06.02.2023 | 13:34
Cea mai mare surpriza la CFR  FCSB Gigi Becali nu sia mai sabotat echipa Na mai avut semnal Na mai avut baterie Video exclusiv
Gigi Becali nu s-a implicat în schimbările de la CFR Cluj - FCSB. Sau a fost foarte inspirat. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut o victorie crucială pentru a rămâne în cursa pentru titlul în SuperLiga, pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88.

Vivi Răchită a observat că schimbările de la FCSB au fost inspirate și crede că Gigi Becali nu s-a mai implicat: “Responsabilul tehnic nu și-a mai sabotat echipa”

Horia Ivanovici și invitații săi de la FANATIK SUPERLIGA au remarcat că FCSB nu a făcut nicio schimbare la pauză, ceea ce nu se mai întâmplase de aproape 3 luni, de la victoria cu FCU Craiova 1948, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

De altfel, FCSB a făcut prima schimbare abia în minutul 66, când Compagno i-a lăsat locul lui Miculescu. A doua schimbare, în minutul 84, a fost provocată de unele probleme medicale ale lui Iulian Cristea, despre care FANATIK a scris în exclusivitate. Haruț a intrat pe teren. Iar ultima schimbare a fost făcută în prelungiri, când Omrani a intrat în locul lui Octavian Popescu.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Cred că responsabilul tehnic de la FCSB nu și-a mai sabotat echipa, cum și-a sabotat-o la meciul cu Farul. Ori n-a avut baterie la telefon, ori nu a avut semnal”, a fost observația lui Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

De ce nu și-a pus Gigi Becali amprenta pe schimbările făcute de FCSB în Gruia? Horia Ivanovici a găsit explicația: “A fost frig și nu a avut semnal. Altă explicație nu e”

Horia Ivanovici a venit cu o posibilă explicație pentru lipsa de implicare a lui Gigi Becali în schimbările făcute de FCSB. Gerul de la Cluj ar fi putut afecta semnalul telefonic.

De asemenea, Horia Ivanovici a remarcat la FANATIK SUPERLIGA și căderea de formă a lui Compagno. A fost primul schimbat în partida de la Cluj și, per total, are un start de 2023 deloc convingător.

ADVERTISEMENT

“A fost frig, n-au fost defrigerate comunicațiile și nu a avut semnal. Altă explicație nu e. Crede-mă, la Gigi orice e posibil. Compagno a venit când echipa era jos și a ridicat-o.

Vivi Răchită este convins că FCSB a avut noroc cu suspendarea lui Dawa: “A făcut Dumnezeu echipa prin acea eliminare”

Acum, când a apărut presiunea, începe să aibă probleme. Aici se face diferența la jucători. Se pare că nu i-a picat bine psihic declarația cu Omrani, că poate fi titular”, a punctat Horia Ivanocici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect important pe care l-a remarcat Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a fost legat de defensiva FCSB, care a arătat foarte bine. Totul a fost pus pe seama absenței lui Dawa, suspendat, care a fost înlocuit de Iulian Cristea. “A făcut Dumnezeu echipa prin acea eliminare a lui Dawa. A făcut să joace Cristea, s-a făcut singură echipa”, a fost replica lui Răchită.

ADVERTISEMENT