Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, miercuri, 28 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după primele meciuri din etapa intermediară

Fanatik SuperLiga programează o nouă ediție miercuri, 28 februarie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Florin Gardoș, Andrei Vochin, Alin Buzărin și Florentin Petre.
27.02.2024 | 19:00
Fanatik SuperLiga miercuri 28 februarie ora 1030 Cristi Coste spectacol cu invitati de top dupa primele meciuri din etapa intermediara
Fanatik SuperLiga, miercuri, 28 februarie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA ți-a pregătit în această săptămână ediții speciale de luni până vineri, de la 10:30 cu Horia Ivanovici și Cristi Coste. Cea mai urmărită emisiune de sport din online este LIVE pe FANATIK.RO. Vor fi întoarse pe toate părțile duelurile FC U Craiova 1948 – Poli Iași, Dinamo – Hermannstadt și Oțelul – CFR Cluj, dar și celelalte meciuri care urmează.

Fanatik SuperLiga, miercuri, 28 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după Dinamo – Hermannstadt și Oțelul – CFR Cluj

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea dedicată tuturor microbiștilor din România, revine în forță cu o nouă ediție de clasă miercuri, 28 februarie, ora 10:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Etapa cu numărul 28-a are pe tablou meciuri extrem de interesante și care pot înclina balanța în lupta pentru accederea în playoff și la coada clasamentului. Vor fi prefațate și partidele U Cluj – Farul și Rapid – UTA, unde Albu și Borza vor privi meciul din tribune.

Nu vor lipsi reacțiile savuroase, comentarii și analize de top ale lui Cristi Coste și invitaților Florin Gardoș, Andrei Vochin, Alin Buzărin și nu în ultimul rând Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK. Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 28 februarie, ora 10:30

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT