Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, declarație bombă despre escapada lui Albu și Borza. „Cred că e ceva premeditat de la București”

Robert Niţă a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre scandalul în care au fost implicaţi Albu şi Borza. Fostul fotbalist consideră că gestul lor a fost premeditat.
26.02.2024 | 12:20
Robert Nita declaratie bomba despre escapada lui Albu si Borza Cred ca e ceva premeditat de la Bucuresti
Robert Niță, declarație bombă despre escapada lui Albu și Borza. „Cred că e ceva premeditat de la București”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut cu Poli Iaşi, scor 1-3, iar după meci a izbucnit un scandal uriaş. Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi într-un club de noapte, iar conducerea Rapidului i-a suspendat pentru următorul meci.

Robert Niță, declarație bombă despre escapada lui Albu și Borza. „Cred că e ceva premeditat de la București”

Robert Niţă a comentat la FANATIK SUPERLIGA escapada lui Albu şi Borza. Fostul fotbalist al giuleştenilor susţine că gestul celor doi este premeditat de la Bucureşti:

ADVERTISEMENT

“Ce-au făcut ei, să nu încercăm noi să fim mai catolici decât Papa. Toţi am făcut aşa ceva, fie că am fost fotbalişti, halterofili sau nu ştiu ce practicanţi de sport. Poţi să faci o astfel de greşeală, se întâmplă.

Pe mine ce mă deranjează, pare un lucru premeditat. Nu poţi să pleci din cantonament într-un oraş la câteva sute de kilometri de Bucureşti, pe care nu-l cunoşti, să ai şi hainele civile la tine. 

ADVERTISEMENT

Tu ştiai programul până la meciul cu UTA Arad. Eu aşa cred, că am pregătit de la Bucureşti. De unde blugi, de unde tricou, de unde polo? Doar nu le-au închiriat de la hotel, de acolo, să iasă puţin afară.

“Aici este o lipsă de respect faţă de ei. Borza este un jucător tânăr, a venit de puţin timp la Rapid”

Era un moment mult prea bun pentru o echipă, pentru club. Vine într-un moment nepotrivit. Vine după o înfrângere, în cel mai prost moment posibil. Nu a fost discuţia aşa.

ADVERTISEMENT

Programul a fost afişat şi la hotel la Iaşi, era şi pe grupul de Whatsapp al jucătorilor. Au mai stat şi o parte dintre jucători de vorbă despre ceea ce s-a întâmplat acolo.

După meci se mai bea o bere, un pahar de vin, se mai stă. Dar aici este o lipsă de respect faţă de ei. Borza este un jucător tânăr, a venit de puţin timp la Rapid. E mai puţin important dacă sunt colegi de cameră.

ADVERTISEMENT

“Cum să te duci de Dragobete într-un oraş pe care nu cunoşti pe nimeni, într-un club”

Îşi aleg prost şi momentul şi oraşul şi locaţia. Cum să te duci de Dragobete într-un oraş pe care nu cunoşti pe nimeni, într-un club. Şi cine? Borza, care e pe o pantă descendentă, iar Albu care a primit propunerea de prelungire a contractului.

Cum să faci asta când peste câteva zile ai meci în campionat. Conducătorii decid împreună cu Bergodi ca echipa să mai rămână încă o noapte la Iaşi, să se odihnească, să fie totul în regulă şi tu pleci în club?”, a spus Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, declarație bombă despre escapada lui Albu și Borza

ADVERTISEMENT
Tags: