Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 16 martie, ora 19:00 pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după CFR Cluj – Universitatea Craiova

FANATIK SUPERLIGA, ediție specială pe TV, sâmbătă, 16 martie, ora 19:00 în direct la Prima Sport 1! Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după meciul CFR Cluj – U Craiova.
16.03.2024 | 11:49
Fanatik SuperLiga sambata 16 martie ora 1900 pe Prima Sport 1 Horia Ivanovici invitati de top inainte si dupa CFR Cluj  Universitatea Craiova
FANATIK SUPERLIGA, ediție specială pe TV, sâmbătă, 16 martie, ora 19:00 în direct la Prima Sport 1! Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după meciul CFR Cluj – U Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede și la TV, pe Prima Sport 1! În ediția de sâmbătă, 16 martie, Horia Ivanovici și invitații săi vor prefața și analiza partida CFR Cluj – Universitatea Craiova.

FANATIK SUPERLIGA, sâmbătă, 16 martie, ora 19:00 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după CFR Cluj – Universitatea Craiova

Începând de săptămâna trecută, FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare weekend pe Prima Sport 1. O nouă ediție are loc sâmbătă, 16 martie, cu începere de la ora 19:00, înaintea întâlnirii CFR Cluj – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici va avea nume grele pe lista invitaților: Mihai Stoichiță, Viorel Moldovan, Sorin Cârțu și Robert Niță. Timp de o oră, toți aceștia vor face o analiză a duelului din Gruia și vor încerca să anticipeze ce se va întâmpla în confruntarea dintre Adi Mutu și Ivaylo Petev. Însă, nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

Ambele combatante au nevoie de victorie pentru a continua lupta de urmărire a liderului FCSB. În plus, cine va câștiga va urca pe locul 2 în clasament, profitând și de înfrângerea Rapidului în Giulești cu Farul. Jucătorii clujeni sunt montați și de prima uluitoare pe care patronul Neluțu Varga le-a promis-o înainte de startul play-off-ului dacă vor câștiga titlul.

ADVERTISEMENT

Show-ul TV care îl va avea la pupitru pe Horia Ivanovici va continua după meci până la miezul nopții, cu reacții, analize și comentarii după un nou joc tensionat din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA, sâmbătă, 16 martie, ora 19:00: ”Să facem show”

Nu în ultimul rând, prin telefon vor intra cele mai tari personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume după duelul din Gruia. O nouă ediție a popularului talk-show FANATIK SUPERLIGA promite spectacol: ”Să facem show”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită live pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, dar și pe platforma www.primaplay.ro. Analize, reacții și comentarii de top înainte și după fiecare meci din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, are ca principal obiectiv acoperirea meciurilor și evenimentelor din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiții sportive din România.

ADVERTISEMENT

Nume importante din fotbalul românesc, informații exclusive, declarații tari, analize tehnico-tactice, polemici privind arbitrajul și vocile suporterilor sunt doar câteva dintre ingredientele de bază ale emisiunii lui Horia Ivanovici de la Prima Sport 1, sâmbătă și duminică, la ora 19:00.

ADVERTISEMENT