Sport

Rapid suferă fără sprijinul galeriei. Louis Munteanu, „dublă” spectaculoasă în Giulești

Rapid a avut probleme mari în Giulești fără susținerea fanilor din peluză care n-au cântat așa cum o făceau la fiecare meci. Louis Munteanu, seară perfectă
15.03.2024 | 22:29
Rapid sufera fara sprijinul galeriei Louis Munteanu dubla spectaculoasa in Giulesti
Rapid poate pica pe locul 3 în SuperLiga după meciul cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid nu a avut nicio șansă în meciul cu Farul, în lipsa presiunii puse de ultrași care au protestat și n-au mai cântat 90 de minute așa cum au obișnuit.

Rapid – Louis Munteanu 0-2. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au suferit

Rapid nu a reușit să mai creeze presiunea tipică din Giulești, fără aportul suporterilor, care au protestat după arestarea liderului galeriei, Liviu Ungurean.

ADVERTISEMENT

În lipsa atmosferei vulcanice din Giulești, elevii lui Cristiano Bergodi nu au reușit să își creeze ocazii și s-au lăsat dominați clar de echipa lui Gheorghe Hagi.

Louis Munteanu a fost fără doar și poate cel mai bun jucător al „marinarilor”. Atacantul împrumutat la Constanța de Fiorentina a atacat perfect fiecare spațiu lăsat de fundașii Rapidului și a reușit o „dublă” de efect.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu, gol de generic în Giulești

Atacantul lui Farul a deschis în minutul 23 scorul cu o reluare spectaculoasă după o centrare perfectă a lui Dina Grameni și l-a învins pe Aioani cu un șut din voleu, care l-a lăsat fără replică.

Fotbalistul dorit de Rapid a ieșit din nou la rampă în minutul 54, după o pasă magistrală a lui Cojocaru prin care a depășit toată apărarea giuleștenilor, iar Louis Munteanu a trimis în plasă elegant din preajma careului de 6 metri.

ADVERTISEMENT

Tensiunea și-a spus cuvântul, iar Răzvan Oaidă, singurul jucător de pe teren avertizat a văzut două cartonașe galbene în decurs de 17 minute și și-a lăsat echipa în zece oameni. Rapid a reușit să revină în joc după golul marcat de Rrahmani din penalty.

Giuleștenii încep play-off-ul cu stângul după victoria mare cu FCSB

Dacă Rapid pierde în fața celor de la Farul, giuleștenii pot pica pe locul trei în clasament în cazul în care CFR Cluj va reuși să câștige pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Deși părea principala contracandidată la titlu după victoria cu 4-0 împotriva FCSB, liderul din SuperLiga se poate distanța la 7 puncte de Rapid dacă se vor impune cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT