Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 30 martie, ora 20:00 pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte și după Universitatea Craiova – Rapid

FANATIK SUPERLIGA, ediție de top pe Prima Sport 1, sâmbătă, 30 martie, ora 20:00. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după derby-ul Universitatea Craiova - Rapid.
30.03.2024 | 15:56
Fanatik SuperLiga sambata 30 martie ora 2000 pe Prima Sport 1 Horia Ivanovici spectacol cu invitati de top inainte si dupa Universitatea Craiova  Rapid
Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 30 martie, ora 20:00 pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte și după Universitatea Craiova - Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top la TV pe Prima Sport 1, sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 20:00. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu reacții, comentarii și analize înainte și după derby-ul Universitatea Craiova – Rapid din Bănie.

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 30 martie, ora 20:00 pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte și după Universitatea Craiova – Rapid

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, revine cu o nouă ediție incendiară pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după derby-ul Universitatea Craiova – Rapid.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a făcut un nou pas greșit în cursa de urmărire a liderului FCSB, scor 1-1 cu Sepsi. Un alt meci extrem de important la vârful clasamentului are loc sâmbătă seară în Bănie. Oltenii lui Mihai Rotaru se duelează cu Rapid. Dan Șucu a făcut deplasarea la meci cu autocarul alături de fani.

Echipa lui Ivaylo Petev are probleme serioase de lot înaintea duelului cu rivala din Capitală. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Vladimir Screciu este în continuare accidentat, în timp ce Nicușor Bancu este incert.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici vă așteaptă cu mult mai multe detalii, dar și super exclusivități marca FANATIK, sâmbătă, 30 martie, pe Prima Sport 1, începând cu ora 20:00. Invitații de top ai lui Horia Ivanovici sunt Vivi Răchită, Robert Niță, Viorel Moldovan și Sorin Cârțu.

Emisiunea se va întinde până după miezul nopții, până la ora 00:30, iar Horia Ivanovici și invitații de top vor analiza în detaliu partida incendiară din Bănie. Universitatea Craiova și Rapid nu își mai permit pași greșiți în cursa de urmărire a liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 30 martie, ora 20:00. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show”

Horia Ivanovici a revenit în televiziune după o pauză de aproximativ 10 ani. Mutarea anului în peisajul media sportiv propune un adevărat spectacol cu invitați de top, comentarii pe măsură, polemici, discuții, dezbateri și analize pertinente.

Nu în ultimul rând, prin telefon vor intra cele mai tari personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume după Universitatea Craiova – Rapid. Ediția de sâmbătă, 30 martie, a popularului talk-show FANATIK SUPERLIGA promite spectacol: „Să facem show”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită live pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă și duminică, dar și pe platforma www.primaplay.ro. FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, are ca principal obiectiv acoperirea meciurilor și evenimentelor din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiții sportive din România.

ADVERTISEMENT