Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Universitatea Craiova, pierdere grea pentru derby-ul cu Rapid! Vladimir Screciu, aşteptat să revină doar cu FCSB. Exclusiv

Planurile lui Ivailo Petev sunt date peste cap. Bulgarul nu îl va avea la dispoziție pe Vladimir Screciu pentru Universitatea Craiova - Rapid
29.03.2024 | 12:38
Universitatea Craiova pierdere grea pentru derbyul cu Rapid Vladimir Screciu asteptat sa revina doar cu FCSB Exclusiv
Universitatea Craiova, pierdere grea pentru derby-ul cu Rapid! Vladimir Screciu, aşteptat să revină doar cu FCSB. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu se lasă așteptat. Accidentat în FC U Craiova – Universitatea Craiova 1-2, internaționalul român nu este apt nici pentru derby-ul cu Rapid din etapa a doua a play-off-ului.

Universitatea Craiova, fără Vladimir Screciu în derby-ul cu Rapid

FANATIK a aflat în exclusivitate că Vladimir Screciu nu poate fi recuperat în timp util și nu va face parte din lotul lui Ivailo Petev pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid, programat sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de site-ul nostru, oltenii speră să îl aibă pe mijlocaș la următorul meci important din play-off, cu FCSB. Partida din etapa a treia va avea loc duminică, 7 aprilie, de la ora 21:00.

Totuși, FANATIK a aflat în exclusivitate că Screciu ar putea apărea mai devreme în lotul Universității Craiova. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani ar putea fi pe banca de rezerve la partida cu Oțelul din sferturile de finală ale Cupei României, care e joi, 4 aprilie, de la ora 19:30.

ADVERTISEMENT

„Screciu nu a fost recuperat la tine și nu va fi în lot pentru meciul cu Rapid. E posibil să revină în meciul cu FCSB de peste o săptămână și să fie rezervă cu Oțelul în Cupă”, a transmis Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Sorin Cârțu: „Echipa arată altfel cu el”

Screciu s-a accidentat pe 11 martie 2024, în victoria pe care Universitatea Craiova a obținut-o în derby-ul cu FC U 1948, scor 2-1. Inițial s-a crezut că mijlocașul central, care poate evolua și ca stoper, va absenta doar la prima etapă din play-0ff, cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestei accidentări, Vladimir Screciu a ratat și prezența la echipa națională în dubla amicală cu Irlanda de Nord și Columbia. În locul său, selecționerul Edi Iordănescu l-a convocat pe Adrian Șut de la FCSB.

„Este o pierdere pentru noi. Echipa arată într-un alt mod cu el. Echipa arată altfel cu el, fie că joacă fundaș central sau mijlocaș defensiv”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nu doar absența lui Screciu îi dă bătăi de cap lui Petev. Și Nicușor Bancu e incert pentru derby-ul cu Rapid. „N-avem voie să îi dăm Rapidului cele trei puncte. Echipa intră în teren cu gândul de a câștiga. Nu reușim, asta e, dar în niciun caz nu avem voie să pierdem. Rapid n-are voie să ia trei puncte. Returul îl va avea acasă, e mult mai dificil”, a mai spus fostul președinte al oltenilor.

Universitatea Craiova, pierdere grea pentru derby-ul cu Rapid! Vladimir Screciu, aşteptat să revină doar cu FCSB

ADVERTISEMENT