Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 1 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici alături de invitați de top după FC Voluntari – FCSB

Fanatik SuperLiga vine cu o nouă ediție vineri, 1 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are alături pe Adrian Ilie, Mihai Stoichiță, Sorin Cârțu, Vivi Răchită și SuperGigi.
29.02.2024 | 19:48
Fanatik SuperLiga vineri 1 martie ora 1030 Horia Ivanovici alaturi de invitati de top dupa FC Voluntari  FCSB
Fanatik SuperLiga, vineri, 1 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici alături de invitați de top după FC Voluntari - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Spectacolul FANATIK SUPERLIGA continuă vineri, 1 martie, ora 10:30. O nouă ediție incendiară marca Horia Ivanovici chiar de „Mărțișor”. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO. Horia Ivanovici și invitații săi vor avea o mulțime de faze de dezbătut după cele mai incendiare meciuri ale etapei cu numărul 28 din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, vineri, 1 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici alături de invitați de top după FC Voluntari – FCSB

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top vineri, 1 martie, ora 10:30. Prima zi de Primăvară vine cu un spectacol garantat marca FANATIK. Lupta pentru câștigarea titlului a devenit palpitantă odată cu revenirea Rapidului în vârf de formă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dinamo, nevoită, a ridicat nivelul de joc și pune presiune pe contracandidatele directe în lupta pentru evitarea retrogradării. Horia Ivanovici și invitații de top Adrian Ilie, Mihai Stoichiță, Sorin Cârțu și Vivi Răchită vor comenta și analiza în amănunt toate meciurile etapei cu numărul 28 din SuperLiga.

Mai mult decât atât, personaje importante din fotbalul românesc vor intra în direct pentru a spune lucrurilor pe nume. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cea mai tare emisiune sportivă din media românească.

ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat clar pe teren propriu cu UTA Arad, scor 4-1, și s-a apropiat de liderul FCSB. CFR Cluj, cealaltă candidată la câștigarea titlului, s-a împiedicat la Galați cu Oțelul, scor 2-2. FCSB are șansa să refacă diferența cu o victorie la Voluntari.

Nu în ultimul rând vor fi prefațate derby-urile care urmează pentru că se joacă la foc automat în SuperLiga. Dinamo caută o nouă victorie, cu Poli Iași, în Copou. Cele mai tari meciuri ale rundei cu numărul 29 din SuperLiga sunt Farul – CFR Cluj, FCSB – Petrolul și Universitatea Craiova – Rapid.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, vineri, 1 martie, ora 10:30! ”SuperGigi” se întoarce

Ediția de vineri a emisiunii FANATIK SUPERLIGA vine la pachet cu o surpriză. În platoul emisiunii va fi prezent SuperGigi, nimeni altul decât coordonatorul Super Social de la SUPERBET. Cel mai tare specialist în pariuri din România revine cu rubrica specială ”Superpariuri cu SuperGigi”. 

Gigi Stancu analizează și oferă cele mai tari ponturi, pronosticuri și pariuri pe meciurile din etapa cu numărul 29 a SuperLigii. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc.

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT