Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se bat jucătorii în vestiarul lui Dinamo? Șefii „câinilor” au reacționat imediat

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a dezminţit un eventual conflict între jucători în vestiar şi susţine că dacă starea de spirit se va menţine bună, "câinii" pot câştiga în faţa Craiovei.
07.11.2023 | 17:15
Se bat jucatorii in vestiarul lui Dinamo Sefii cainilor au reactionat imediat
Se bat jucătorii în vestiarul lui Dinamo? Șefii „câinilor” au reacționat imediat. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

UTA Arad a câştigat cu 2-1 meciul cu Dinamo. “Câinii” au avut mai mult timp iniţiativa şi ocaziile mai mari, dar în cele din urmă formaţia lui Mircea Rednic s-a impus graţie unui penalty transformat în prelungiri.

Se bat jucătorii în vestiarul lui Dinamo? Șefii „câinilor” au reacționat imediat

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, infirmă un eventual conflict al jucătorilor de la Dinamo, ba mai mult, spune că starea de spirit în cadrul lotului este foarte bună şi dacă se va menţine aşa, “câinii” au şansa să bată la Craiova:

ADVERTISEMENT

“Am stat în această perioadă cu echipa timp de 4-5 zile, am reuşit, împreună cu echipa, să creăm o emulaţie şi o stare de spirit extraordinară. Aţi văzut şi în meci (n.r. cu UTA Arad).

Este un meci pe care l-am pierdut absolut nemeritat. Din păcate, am trecut din zona aia de a fi foarte egoişti în cealaltă extremă. Şi aici mă refer, în primul rând, la Ghezali. 

ADVERTISEMENT

“Noi dacă reuşim să menţinem această stare, vom câştiga duminică.”

Sunt două situaţii în care Ghezali dacă trage la poartă închide meciul şi nu mai avem aceste discuţii. Starea de spirit este foarte bună. Am avut nişte discuţii cu toată lumea.

Nu există bătăi în vestiar sau alte lucruri de acest gen. Noi dacă reuşim să menţinem această stare, vom câştiga duminică. Am avut meciul în mână. Repet, dacă avem aceeaşi stare de spirit, aceeaşi emulaţie.

ADVERTISEMENT

Pe mine m-au impresionat şi îmi pare rău că nu am câştigat cu UTA. Eu nu zic de minutul 78, dar gândiţi-vă câte ocazii am avut în prima repriză. Puteam închide meciul”, a spus Andrei Nicolescu.

Dinamo joacă duminică, de la ora 16:00 pe stadionul “Ion Oblemenco” în faţa Universităţii Craiova. Oltenii şi-au numit noul antrenor, pe Ivaylo Petev, care va debuta împotriva “câinilor”.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Se bat jucătorii în vestiarul lui Dinamo? Șefii „câinilor” au reacționat imediat

ADVERTISEMENT
Tags: