Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 12 aprilie, ora 19:30, pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, invitaţi de top înainte și după Universitatea Craiova – Farul

Fanatik SuperLiga revine vineri, 12 aprilie, la Prima Sport 1 cu o nouă ediție incendiară înainte de startul etapei a 4-a din play-off. Horia Ivanovici, invitați de top la show-ul care va îmbrăca derby-ul Universitatea Craiova - Farul.
12.04.2024 | 10:30
Fanatik SuperLiga vineri 12 aprilie ora 1930 pe Prima Sport 1 Horia Ivanovici invitati de top inainte si dupa Universitatea Craiova  Farul
Fanatik SuperLiga, vineri, 12 aprilie, ora 19:30, pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, invitaţi de top înainte și după Universitatea Craiova - Farul. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine la TV, pe Prima Sport 1, cu ocazia primului meci din etapa a 4-a din play-off. Este o rundă care poate decide foarte multe în fruntea SuperLigii, așa că Horia Ivanovici și invitații săi de top au foarte multe subiecte și exclusivități pregătite. Ediția de vineri, 12 aprilie, ora 19:30, va îmbrăca partida Universitatea Craiova – Farul, cu declarații tari înainte și după derby.

Fanatik SuperLiga, vineri, 12 aprilie, ora 19:30, pe Prima Sport 1

Ca de fiecare dată, nume grele din fotbalul românesc vor fi în studioul Prima Sport 1 pentru analize complete la FANATIK SUPERLIGA. Sorin Cârțu, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Robert Niță sunt super invitații lui Horia Ivanovici pentru a discuta totul despre Universitatea Craiova – Farul, dar și celelalte dueluri tari din play-off.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA începe imediat după un duel tare din fruntea clasamentului în play-out, UTA – Hermannstadt. Vor fi reacții și analize și despre acest duel care va conta enorm în perspectiva locurilor de Europa din play-out. Dar apoi atenția se mută în play-out, unde Universitatea Craiov și Farul se luptă și ele pentru Europa.

Universitatea Craiova vine după o săptămână agitată, în care a fost eliminată din Cupa României și a pierdut pe Arena Națională cu FCSB. Ivaylo Petev a fost demis după această perioadă nefastă, iar Dragoș Bonn revine pentru a redresa lucrurile. Dar Gică Hagi nu este nici el dispus să renunțe la lupta pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Robert Niță, invitați la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1, înainte și după Universitatea Craiova – Farul

Lupta în play-off devine din ce în ce mai pasionantă, cu fiecare etapă care trece. FCSB mai poate face un pas spre titlu dacă se impune pe terenul celor de la CFR Cluj. Partida este programată duminică, de la ora 21:00. Runda de play-off se încheie luni, tot de la ora 21:00, pe Giulești. Rapid încearcă să iasă din criză contra lui Sepsi.

Toate aceste confruntări vor fi analizate la FANATIK SUPERLIGA de Horia Ivanovici și invitații săi de vineri, 12 aprilie, ora 19:30, Sorin Cârțu, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Robert Niță. Vor fi, de asemenea, și intervenții telefonice și declarații exclusive pentru cel mai important show din fotbalul românesc, la o nouă ediție incendiară.

ADVERTISEMENT

Este un weekend foarte important și pentru Dinamo, care își joacă una dintre cele mai importante partide în lupta pentru menținerea în SuperLiga. Pe Arcul de Triumf, în fața copiilor din tribune, “câinii” vor înfrunta pe Poli Iași într-un duel care pe care. Duminică, de la ora 18:15.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune de sport din media românească

FANATIK SUPERLIGA, ediția de vineri, 12 aprilie, va începe de la ora 19:30 și va continua cu reacții după Universitatea Craiova – Farul. Horia Ivanovici și invitații săi vor fi în direct până după miezul nopții și vor oferi exclusivități pe bandă rulantă pentru telespectatorii de la Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune de sport din România, FANATIK SUPERLIGA, este LIVE pe site-ul FANATIK.RO. Poate fi urmărită în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. De asemenea, premiera fiecărei ediții este difuzată de la ora 17:30, luni, marți și vineri, pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pagina de Facebook Horia Ivanovici. SUPERBET, sponsorul SuperLigii, este și sponsor principal al emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT