Sport

Probleme pentru Rapid înaintea meciului cu UTA: „E greu să găsim atacanți!”

Fără nicio înfrângere în ultimele 5 etape, Rapidul lui Cristiano Bergodi este obligată să câștige meciul de la Oradea cu UTA pentru a rămâne în cursa pentru titlu.
18.10.2023 | 16:36
Probleme pentru Rapid inaintea meciului cu UTA E greu sa gasim atacanti
Cristiano Bergodi a prefațat meciul Sepsi - Rapid. Foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat spectaculos ultima confruntare din Superligă, scor 3-2 pe teren propriu, contra celor de la Poli Iași. Problema giuleștenilor a apărut în pauza competițională. Rrahmani s-a accidentat grav la națională, iar Bergodi este obligat să vină cu soluții.

Rapid se pregătește de deplasarea de la UTA

“După o pauză mereu este dificil. Pentru că nu știi ce s-a făcut. Adică echipa s-a pregătit bine din toate punctele de vedere, dar după pauză mereu există surprize. Nu știu cât va conta accidentarea lui Rrahmani.

ADVERTISEMENT

După meci când vedem cine joacă în locul lui o să vedem daca e o pierdere faptul că nu poate juca. Când joci cu un atacant 4-2-3-1 și se accidentează cel mai bun e greu să schimbi, jucătorii trebuie să improvizeze, o să vedem ce avem în lot.

Problema e că e greu să găsim atacanți, sunt pregătiți 50% așa că e greu în această perioadă. Ne uităm ce avem în lot și trebuie să căutăm soluții în interiorul echipei. Sigur, ei pun presiune la Arad, stadionul greu, terenul greu de bătut”, a declarat antrenorul Cristiano Bergodi la conferinâa de presă premergătoare partidei cu UTA.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi speră să aducă titlul în Giulești

Duelul dintre UTA și Rapid se va juca pe teren neutru. Gazonul de pe arena din Arad se reface, astfel că meciul dintre cele două formații se va disputa la Oradea. Rapid ocupă locul 3 în Superligă cu 22 de puncte în 12 partide. UTA este o formație ieșită din formă. Echipa antrenată de Rednic ocupă locul 14.

“Când am fost cu celelalte echipe mereu a fost greu pentru că suporterii pun presiune multă pe adversar. Sigur jucăm la Oradea, o să vedem după care sunt condițiile acolo, terenul dacă e îngrijit, sau nocturna. Eu nu caut alibi sau scuză indiferent unde jucăm.

ADVERTISEMENT

Avem în spatele nostru suporteri extraordinari, asta ne ajută. Sperăm că vom vedea un Rapid în formă. Să vedem un Rapid care joacă în deplasare la fel cum joacă acasă, iar asta ar fi un lucru bun pentru a ajunge departe în campionat.

Sperăm să aducem titlul în Giulești, trebuie construită o echipă puternică. Aici sunt baze bune pentru a construi o echipă puternică în doi ani. Sper că putem câștiga ceva, titlul sau Cupa României, astea sunt obiectivele noastre”, a completat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Rapid și UTA se vor duela după pauza cauzată de jocurile echipelor naționale. România a profitat din plin de cele două partide internaționale și a reușit să urce pe primul loc în grupa pentru Euro. Formația antrenată de Edi Iordănescu a scos 4 puncte din duelurile cu Belarus și Andorra.

Bergodi are emotii inainte de meciul cu UTA

ADVERTISEMENT