Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 25 august, ora 10:30. Ediție specială după cupele europene cu Horia Ivanovici şi invitaţii săi

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție, vineri, 25 august. Horia Ivanovici alături de invitații Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin.
24.08.2023 | 15:00
Fanatik SuperLiga vineri 25 august ora 1030 Editie speciala dupa cupele europene cu Horia Ivanovici si invitatii sai
Fanatik SuperLiga, vineri, 25 august, ora 10:30. Ediție specială după cupele europene cu Horia Ivanovici şi invitaţii săi. Foto FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție de-a dreptul incendiară vineri, 25 august, de la ora 10:30. Horia Ivanovici şi invitaţii săi vă invită „Să facem show” după meciurile echipelor românești din play-off-ul UEFA Conference League. Va fi pregătit terenul pentru etapa a 7-a din SuperLiga care bate la ușă.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 25 august, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează meciurile echipelor românești din cupele europene alături de Nicoliță, Lupu, Niță și Buzărin

Farul și Sepsi au rămas singurele reprezentante ale României în cupele europene. Formațiile pregătite de Gică Hagi, respectiv Liviu Ciobotariu joacă joi seară în turul play-off-ului UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin vor analiza în amănunt prestația campioanei României și deținătoarei Cupei după o nouă seară europeană.

Mai mult decât atât, spectacolul continuă cu prefața derby-urilor etapei cu numărul 7 din SuperLiga. FC U Craiova 1948 primește vizita Rapidului, în timp ce Dinamo are derby de foc cu Petrolul Ploiești. Farul o înfruntă pe Universitatea Craiova la Constanța, în timp ce FCSB închide etapa la Arad cu UTA.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui HORIA IVANOVICI și invitaților săi.

Se joacă la foc automat, iar perioada aglomerată va culmina cu meciurile României din preliminariile Euro 2024 cu Israel (9 septembrie) și Kosovo (12 septembrie). Discuțiile sunt departe de a se fi încheiat. Stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA pentru cele mai tari analize, comentarii și intervenții telefonice.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Premiera fiecărei ediți va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT