Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 9 februarie, ora 10:30! Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de o etapă incendiară

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție de top, vineri, 9 februarie, ora 10:30. Cristi Coste îi are invitați pe Andrei Vochin, Bănel Nicoliță, Alin Buzărin și SuperGigi.
08.02.2024 | 18:01
Fanatik SuperLiga vineri 9 februarie ora 1030 Cristi Coste spectacol cu invitati de top inainte de o etapa incendiara
Fanatik SuperLiga, vineri, 9 februarie, ora 10:30! Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de o etapă incendiară. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție spectaculoasă, vineri, 9 februarie, ora 10:30. Cristi Coste vă dă întâlnire și vă așteaptă cu cele mai tari exclusivități doar pe FANATIK.RO. Vor fi analizate în detaliu cele mai încinse meciuri ale etapei cu numărul 25 din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, vineri, 9 februarie, ora 10:30! Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de o etapă incendiară

SuperLiga programează o nouă rundă spectaculoasă cu 8 meciuri foarte interesante. FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, vă pregătește pentru un weekend incendiar și vă pune la curent cu cele mai tari informații din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Lupta pentru câștigarea titlului devine din ce în ce mai palpitantă pe măsură ce etapele se scurg. La fel se întâmplă și în cazul echipelor aflate în bătălia pentru supraviețuire. Universitatea Craiova, CFR Cluj, Rapid sau FCSB au parte de derby-uri extrem de importante în economia îndeplinirii obiectivelor.

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu U Cluj, în timp ce CFR Cluj și Rapid au meci direct în Gruia. După ce a fost egalată la ultima fază de Farul, FCSB primește vizita, tot pe Arena Națională, celor de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Etapa cu numărul 25 din SuperLiga este închisă de duelul Farul Constanța – Dinamo. „Câinii” au nevoie de un rezultat pozitiv la Ovidiu pentru a ieși din criză. Analiștii și specialiștii FANATIK SUPERLIGA vor spune lucrurilor pe nume.

Prin telefon vor intra în direct cele mai tari personaje din fotbalul românesc care vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, vineri, 9 februarie, ora 10:30! SuperPariuri cu SuperGigi

Pentru că este vineri, FANATIK SUPERLIGA vine cu o surpriză. SuperGigi, cel mai tare specialist în pariuri sportive din România, vine în platou cu rubrica specială ”SuperPariuri cu SuperGigi”. Coordonatorul Super Social de la SUPERBET are cele mai tari pronosticuri, ponturi și sfaturi despre meciurile etapei cu numărul 25 din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc, așa cum se întâmplă duminică, 11 februarie. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT