News

Fane Văncică, ridicat de mascați de la domiciliu. Acuzații de lipsire de libertate

Fane Văncică, cunoscut în mediul online după mai multe filmulețe controversate pe TikTok, a fost ridicat de mascați de la domiciliu. E vizat într-un dosar de lipsire de libertate.
27.09.2022 | 09:30
Fane Vancica ridicat de mascati de la domiciliu Acuzatii de lipsire de libertate
Descinderi ale mascaților la domiciliul lui Fane Văncică. Ce acuzații i se aduc acestuia. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi probleme cu legea pentru Fane Văncică. Marți, la primele ore ale zilei, interlopul a fost vizitat de angajați din cadrul Poliției Române.

Descinderi ale mascaților la domiciliul lui Fane Văncică. Ce acuzații i se aduc acestuia

Autoritățile au anunțat că un mandat de percheziție domiciliară a fost pus în aplicare într-un dosar penal în care este implicat interlopul Niță Cami, cunoscut drept Fane Văncică.

ADVERTISEMENT

În această speță se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform unui comunicat al Poliției.

”În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor”, anunță Poliția Capitalei.

Acțiunea oamenilor legii a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Fane Văncică, ridicat de polițiști în cazul filmulețului de pe TikTok

Conform G4Media, Fane Văncică ar fi vizat de cercetări în urma apariției filmulețului de pe TikTok în care acesta apare lovind o femeie.

La acea dată, nu a fost depusă nicio plângere. Cu toate acestea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Astfel de fapte nu necesită plângerea părții vătămate.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Fane Văncică ajunge la audieri. La începutul acestei luni, chiar când se întorcea din Italia, bărbatul era ridicat direct de pe aeroport și dus la Secția 16 de Poliție pentru audieri.

Motivul audierilor sale de pe 2 septembrie era același: imaginile apărute în online cu acesta în timp ce-și lovește și umilește iubita.

”Am dat un picior şi un pumn, ce am făcut? Oamenii trebuie să înţeleagă că eu sunt show-man. Cu mine cine intră pe TikTok l-am distrus pe TikTok. Dar nu înţelegem ce vorbim?”, a spus bărbatul, la acea dată, după ieșirea de la audieri.

ADVERTISEMENT