Sporturi

Fanii australieni, replici dure pentru Sorana Cîrstea: ”Continuă să perseverezi în prostie!”

26.01.2021 | 21:09
Fanii australieni replici dure pentru Sorana Cirstea Continua sa perseverezi in prostie
ADVERTISEMENT

Fanii australieni i-au oferit replici dure jucătoarei de tenis Sorana Cîrstea, care se plânge de condițiile de carantină de la Melbourne și a făcut o glumă pe rețelele de socializare care nu a fost pe gustul gazdelor.

Clasată pe locul 71 în ierarhia WTA, ea a descris experiența carantinării chiar înaintea startului de sezon australian și a mărturisit că va fi foarte greu să revină pe teren după două săptămâni de izolare în camera de hotel.

ADVERTISEMENT

Cîrstea consideră că organizatori de la Australian Open au dezinformat-o și regretă decizia de a juca la primul Grand Slam al anului.

Replici acide pentru Sorana Cîrstea din partea fanilor australieni

Sorana Cîrstea postează zilnic pe rețelele de socializare cum își petrece timpul în izolarea de la Melbourne, iar de cele mai multe ori comentariile sale sunt acide, iar replicile fanilor australieni nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Luni, jucătoarea noastră a intrat în cea de-a zecea zi de carantină în Australia și a încercat să facă o glumă cu această ocazie. ”Am decis să sărbătoresc a zecea zi de detenţie şi al zecelea test negativ cu o pizza. A fost un eveniment important şi m-am îmbrăcat elegant pentru această ocazie”, a scris Cîrstea pe Twitter.

Ironia sa nu a fost gustată de australieni care au replicat imediat: ”Faptul că ai pronunțat cuvântul ‘detenție’ este o lipsă crasă de respect pentru munca pe care Australia a depus-o în lupta cu Covid-19. Ar trebui să fii recunoscătoare că ai șansa să joci în țara noastră și să să câștigi atâția bani, în timp ce mulți australieni se află în dificultate”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT

”Australia – 25 de milioane de locuitori, 29.000 de cazuri de coronavirus și 909 decese; România – 19 milioane de locuitori, 700.000 de infectați și 17.776 decese. Ok, continuă să perseverezi în prostie!”, a notat un altul. ”Cu 100.000 $ în geantă, îți vei putea cumpăra multe rochii și pizza”, a msi scris altcineva.

Însă nu toate mesajele la adresa Soranei Cîrstea au fost critice. ”Sper că vei purta aceeași rochie și după ce vei câștiga turneul. Hai Sorana!” sau ”Nu băga în seamă criticile, Sorana”, au fost doar câteva dintre comentariile de susținere.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de  24 de jucători și jucătoare de tenis sunt obligați de organizatorii Australian Open să stea în izolare până la sfârșitul lunii. Între aceștia se numără și posibilele adversare ale româncei, americanca Sloane Stephens, bielorusa Victoria Azarenka și belgianca Kirsten Flipkens.

ADVERTISEMENT