Sport

Fanii celor de la UTA s-au implicat în disputa FCSB / CSA Steaua și și-au enervat adversarii din SuperLiga: “Mereu alături de cei care nu au trădat”. Foto

Fanii celor de la UTA Arad au intervenit în disputa dintre FCSB și CSA Steaua. Suporterii arădeni au afișat un mesaj care o va enerva pe vicecampioană.
05.03.2023 | 22:52
Fanii celor de la UTA sau implicat in disputa FCSB  CSA Steaua si siau enervat adversarii din SuperLiga Mereu alaturi de cei care nu au tradat Foto
Fanii celor de la UTA Arad, mesaj războinic pentru FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB, echipă rămasă fără antrenor după demisia lui Leo Strizu, nu scapă nici în vestul țării de disputa cu CSA Steaua. Suporterii celor de la UTA Arad s-au implicat direct în confruntarea pe care echipa lui Gigi Becali o poartă cu formația din liga secundă. Florin Talpan a avut un dialog incendiar la FANATIK SUPERLIGA în care a vorbit atât despre patronul FCSB, cât și despre echipa din liga secundă.

Fanii celor de la UTA Arad, mesaj războinic pentru FCSB în disputa cu CSA Steaua: „Mereu alături de cei care nu au trădat”

FCSB are parte de un meci extrem de dificil pe terenul penultimei clasate din SuperLiga, UTA Arad, mai ales că îi înfruntă pe arădeni pe un stadion cu toate locurile ocupate. Echipa pregătită de Laszlo Balint a deschis scorul după un sfert de oră după o intervenție eronată a lui Tamm care a împins mingea în propria poartă.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut parte de o primire ostilă din partea suporterilor arădeni din Peluza Iosif Petschovsky, care au afișat un banner cu un mesaj tranșant: „Mereu alături de cei care nu au trădat. FCSB nu e Steaua o vom spune neîncetat!”.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a oferit un dialog incendiar la FANATIK SUPERLIGA, în care a vorbit atât despre războiul cu Gigi Becali și FCSB, și a criticat conducerea celor de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

fcsb csa

Următoarea decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție în disputa FCSB – CSA Steaua va avea loc pe 16 martie

Continuă războiul dintre Gigi Becali și MApN care este în desfășurare de aproximativ nouă ani. Latifundiarul din Pipera a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua, marca, dar şi palmaresul ”roș-albaștrilor” după un succes în primă fază în instanță a echipei lui Daniel Oprița.

Totuși, echipa patronată de Gigi Becali nu a renunțat, ci a făcut recurs. Un nou termen în conflictul pentru palmares dintre FCSB și CSA a avut loc joi, 2 martie la Înalta Curte de Casație și Justiție. Totuși, decizia a fost amânată până pe 16 martie. Cele două variante ale instanței sunt să dea un verdict final sau să poată întoarce cazul spre rejudecare la Curtea de Apel.

ADVERTISEMENT

”A fost un nou termen. S-a amânat pronunțarea pentru 16 martie. Am încredere în judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție și sunt convins că voi câștiga acest dosar.

Florin Talpan este sigur că CSA Steaua va câștiga procesul cu FCSB

Palmaresul aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, nu a fost niciodată transferat, e în înscrisurile depuse la dosar. Clubul FCSB este un club înființat în 2003, în acest sens am depus și două adrese ale ministrului Sportului, domnul Novak, care spune foarte clar acest lucru. Voi câștiga”, a declarat Talpan, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Totodată, Florin Talpan a avut un mesaj dur și pentru Gigi Becali. Juristul CSA Steaua a precizat că va merge până în pânzele albe pentru o victorie în instanță. „Vom câștiga 100%, nu au nicio șansă în fața mea. I-am zdrobit până acum și îi voi zdrobi și în continuare, pentru că nu merge să ducă ei în continuare instanțele în eroare și să zică ‘hai că poate ne mai merge să profităm’.

Celelalte echipe nu au bani pentru că nu sunt Steaua. Ei se dau că sunt Steaua, ridică prețul jucătorilor, dar va veni momentul în care vom recupera acel prejudiciu. Ei cred că scapă de mâna mea? Niciodată în viața lor și pot să se ducă unde vor.

Eu mor cu ei de gât și prejudiciul adus statului român îl voi recupera. O să fac în așa fel încât o să recuperez prejudiciul de 37 de milioane de euro. Știți foarte bine că instanța a spus că nu este prescris acest drept al nostru, deci trebuie să plătească banii pe 10 ani. O să cerem absolut totul”, a mai spus Florin Talpan.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT