Fotbal intern

Fanii Craiovei, ironii după ce oltenii și-au prezentat noul autocar: ”E de Champions League, dar echipa e de Serie B”. GALERIE FOTO

23.12.2019 | 21:08
Fanii echipei Universitatea Craiova s-au întrecut în ironii după ce oltenii și-au prezentat noul autocar
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Universitatea Craiova s-au întrecut în ironii pe contul de Facebook al clubului, după ce oltenii și-au prezentat noul autocar pentru anul 2020.

Fanii Craiovei, ironii după ce oltenii și-au prezentat noul autocar: ”Ăia de au jucat aseară trebuiau aduși cu mărfarul”

Universitatea Craiova și-a prezentat luni, la o zi după înfrângerea din meciul cu FCSB, noul autocar pentru anul 2020, dar fanii oltenilor nu au primit prea bine vestea și ironiile au curs la adresa lui Victor Pițurcă și a jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT

”Cu speranța că noul an ne va aduce mult mai multe bucurii, Moș Crăciun a venit cu sacul plin”, au scris administratorii contului de Facebook al Universității Craiova, dar comentariile suporterilor sunt cu adevărat delicioase.

”Aaaa, am crezut că și-a dat demisia Pițurcă”

”Autocar de Champions League și echipă de Serie B!! Ce au clădit Mulțescu și Mangia se strică acum!”, ”Mută autocaruuul …. în poartă !!!! Sigur nu mai primim gol/goluri !!!” sau ”Ăia de au jucat aseară trebuiau aduși cu mărfarul sau după autocar”, sunt câteva comentarii ale fanilor.

ADVERTISEMENT

”Să aducă moșul jucători. …că asta ne trebuie. ….nu ciurucuri de 2 lei”, ”Un antrenor și niște jucători, asta ar trebui în noul an…”, ”Un antrenor nu aduce moșul? Poate și ceva jucători…” sau ”Aaaa, am crezut că și-a dat demisia Pițurcă”, au mai scris suporterii.

Fanii i-au cerut demisia lui Pițurcă la meciul cu FCSB

Suporterii Universității Craiova au scandat împotriva lui Victor Pițurcă la meciul pierdut cu FCSB și  i-au cerut demisia. La finalul jocului, tehnicianul a lăsat să se înțeleagă că  nu va pleca și va stabili cu patronul Mihai Rotaru planul pentru perioada de transferuri din ianuarie.

ADVERTISEMENT

Inițial, Victor Pițurcă  spunea că va pleca de la echipă în cazul în care nu vor mai fi șanse la titlu. El a lăsat să se înțeleagă că o analiză se va face la finalul acestui an. O posibilă plecare a fostului selecționer din Bănie a fost alimentată după ce a fost  singurul absent de la petrecerea de Crăciun a juniorilor Universității Craiova.

Pițurcă, cifre mai slabe decît Papură la Craiova

Antrenorul Victor Pițurcă a fost adus cu mare fast la Universitatea Craiova, oltenii începuseră să se gândească la titlu, dar bilanțul fostului selecționer este unul extrem de slab. Chiar mai slab decât cel al lui Corneliu Papură, tehnicianul care a fost mult hulit de fani!

ADVERTISEMENT

Visul de titlu al oltenilor pare să fie din nou foarte departe, după ce Pițurcă nu a reușit în cele patru luni de când a venit decât 21 de puncte în 14 etape. Șase victorii, trei remize și cinci înfrângeri sub comanda fostului selecționer au coborât Craiova pe poziția a patra, iar Oltenia tremură acum și pentru locul în play-off.


  • (P) Cota BETANO U Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.22 este cota pentru „1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT