Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanii CSA Steaua şi-au anunţat prezenţa pe stadion la Dinamo – UTA! Dezbatere încinsă în direct: “Cum să faci aşa ceva?”

La FANATIK SUPERLIGA a avut loc o dezbatere aprinsă după anunțul făcut de fanii celor de la CSA Steaua legat de faptul că merg să susțină UTA în duelul cu Dinamo.
08.03.2024 | 13:35
Fanii CSA Steaua siau anuntat prezenta pe stadion la Dinamo  UTA Dezbatere incinsa in direct Cum sa faci asa ceva
Anunțul făcut de fanii celor de la CSA Steaua. "Vor fi prezenți la Dinamo - UTA". Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultrașii celor de la CSA Steaua vor fi prezenți la meciul dintre Dinamo și UTA Arad. Jandarmii se vor mobiliza în urma incidentelor petrecute sub Podul Grant după Rapid – UTA 4-1, atunci când suporterii taberelor s-au bătut și au vandalizat autoturismele parcate în proximitate.

Fanii CSA Steaua şi-au anunţat prezenţa pe stadion la Dinamo – UTA!

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste a anunțat decizia luată de fanii celor de la CSA Steaua. Se pare că ultrașii galeriei “roș-albastre” vor să repete incidentul care a avut loc după duelul dintre Rapid și UTA Arad din etapa 28.

ADVERTISEMENT

“Cei de la CSA Steaua și-au anunțat prezența alături de galeria celor de la UTA. Jandarmeria este în alertă maximă, pentru că s-a întâmplat și ce s-a întâmplat la Podul Grant cu cei de la CSA care s-au bătut cu Rapidiștii.

Acum două etape la Rapid cu UTA, când iarăși cei de la CSA au fost alături de galeria celor de la UTA la meciul de pe Giulești. Așa că este alertă maximă pentru Jandarmerie și la Dinamo – UTA”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dezbatere încinsă în direct: “Cum să faci aşa ceva?”

După anunțul făcut de Cristi Coste, analiștii din platoul FANATIK SUPERLIGA au discutat despre acest lucru. În direct a avut loc o dezbatere încinsă legată de decizia făcută de fanii celor de la CSA Steaua.

Robert Niță nu își explică această înfrățire a galeriilor, mai ales atunci când după un meci pot avea loc violențe de proporții mari. După reacția analistului au început dialogurile aprinse.

ADVERTISEMENT

“Oamenii ăștia care se duc acolo cu un alt scop decât cel de a susține echipa se pot bate și pe câmp dacă vor. Așa nu mai sparg 44 de parbrize. De unde simpatia asta de la roșu-albastru la roșu-alb? De unde asta cu înfrățirile? Ați auzit vreodată în Italia să se ducă spre exemplu o echipă ca Milan și să îi susțină pe Monza?”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Alin Buzărin: Sunt înfrățite. Așa cum sunt și U Cluj cu Dinamo sau Rapid cu Poli Timișoara.

Cristi Coste: Culorile nu au nicio legătură. Avellino care are alb-verde este înfrățită cu Bologna care are roșu-albastru. Austria Salzburg e înfrățită cu Udinese, alb-roșu cu alb-negru. Genoa e înfrățită cu Napoli.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: Cum să strigi ca suporter al lui CSA Steaua, ‘Haide, UTA!’.

Cristi Coste: Și U Cluj strigă ‘Haide, Dinamo!’. Nu îi înțelegi?

Robert Niță: Păi cum să înțeleg? Trimite-mă pe mine pe stadion să strig ‘Hai, Clinceni!’.

Cristi Coste: Încurcate sunt căile fotbalului și ale peluzei, nu e chiar ce pare.

Robert Niță: Nu înțeleg faptul că se duc acolo ca să le facă rău celorlalți, doar pentru că sunt rivali.

Jandarmeria e în alertă maximă după anunțul făcut de fanii celor de la CSA Steaua

ADVERTISEMENT