Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Farul și U Cluj, favorite la calificarea în play-off: “Au meciurile mai accesibile”

Robert Niță a făcut analiza meciurilor din runda 30 a SuperLigii. Analistul este de părere că Farul Constanța și U Cluj sunt favoritele pentru ultimele locuri din play-off.
08.03.2024 | 11:15
Farul si U Cluj favorite la calificarea in playoff Au meciurile mai accesibile
Robert Niță, despre Farul și U Cluj în lupta la play-off. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanța și U Cluj se află pe ultimele două locuri de play-off. Formațiile antrenate de Gheorghe Hagi și Ioan Ovidiu Sabău ar putea să își consolideze pozițiile după runda 30, unde întâlnesc două dintre echipele care se află în subsolul clasamentului.

Farul și U Cluj, favorite la calificarea în play-off: “Au meciurile mai accesibile”

La FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță le-a analizat pe Farul Constanța și U Cluj în cursa pentru play-off. Analistul emisiunii este de părere că prin prisma adversarelor, cele două ocupante ale locurilor 5 și 6 ar putea să își păstreze pozițiile în clasament.

ADVERTISEMENT

“Toate cele 5 echipe care se bat pe cele două locuri de play-off joacă în deplasare. La prima vedere pare o deplasare mai ușoară pentru Farul, dar Botoșani ne-a obișnuit cu surprize.

Botoșani, care învins-o pe CFR Cluj, provoacă demiterea antrenorului. E la un pas să schimbe iar antrenorul după ce au 2-0 în prima repriză cu Craiova (n.r. Universitatea Craiova). Botoșani e o echipă care trebuie luată în calcul.

ADVERTISEMENT

Cred asta și sub impresia ultimului meci disputat de Farul acasă contra CFR-ului. Ei fac o primă repriză foarte bună, iar în a doua repriză marchează.

După o greșeală de interpretare a jocului duce ca meciul să se termine 1-1. Cred că Farul este favorită la meciul acesta și prin prisma experienței domnului Hagi, calitatea lotului.

ADVERTISEMENT

Dar și faptul că Botoșani este într-o perioadă dificilă. Farul este echipa care va fi în primele 6 și va reuși să câștige la Botoșani”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

U Cluj, meci ușor la Voluntari

După ce a prefațat duelul dintre FC Botoșani – Farul, unde constănțenii sunt favoriți, Robert Niță este de părere că și U Cluj o să aibă un duel ușor cu FC Voluntari. Ardelenii au șansa de a face cea mai mare performanță din ultimii ani după duelul cu ilfovenii.

ADVERTISEMENT

“Universitatea Cluj pare că o să aibă un meci mai ușor la Voluntari, dar doar pe hârtie. Voluntari e o echipă care a pus probleme și este echipa care a învins la Cluj în turul campionatului. Sunt în fața celui mai bun rezultat din ultimii ani, calificarea în primele 6 echipe”, a mai spus Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Experiența, atuul pe care îl au echipele lui Hagi și Sabău

Alin Buzărin mizează pe experiența pe care o au cele două loturi de la Farul și U Cluj, dar și pe expertiza pe care o au cei doi antrenori, Gheorghe Hagi și Ioan Ovidiu Sabău. Jurnalistul le vede astfel pe ocupantele ultimelor două locuri din play-off ca fiind echipele care vor rămâne pe locurile 5 și 6.

“Ele depind doar de ele, atât Farul, cât și U Cluj. Un alt argument în favoarea lor este că au doi antrenori de mare experiență, Hagi și Sabău. Au loturi echilibrate care joacă de ceva timp împreună. Principalul atu al Farului este experiența pe care o au unii jucători. Sunt Larie, Budescu, Popescu, Buzbuchi, Nedelcu. Iar în partea cealaltă sunt Nistor, Chipciu, Daniel Popa, Mitrea”, a mai spus și Alin Buzărin, la FANATK SUPERLIGA.

Bătălie mare pentru ultimele locuri din play-off. Analiză la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT