Fotbal intern

Fanii FCSB au luat foc după ce Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj! ”Aici se încheie cariera lui”

04.03.2020 | 18:05
Fanii FCSB au luat foc dupa ce Cristian Balgradean a semnat cu CFR Cluj Aici se incheie cariera lui
ADVERTISEMENT

Fanii echipei FCSB au luat foc la postarea pe Facebook în care FANATIK anunța că portarul Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj și l-au criticat pe acesta, dar și pe finanțatorul Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB au luat foc după ce Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj: ”Un simplu mercenar”

”Aici se încheie cariera lui! Oricum nu avea valoare. A tras Steaua în jos!”, ”Se găsesc portari mult mai buni…să fie sănătos…un portar mediu”, ”Niciodată nu a fost pentru Steaua. Un simplu mercenar”, au scris fanii FCSB la postarea FANATIK despre plecarea lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj.

”Să vă uitați atent la meciurile cu Dinamo, Chindia și Botoșani. Un jeg, un câine sută la sută. Vina este a celor care au fost de acord ca această mizerie să vină la FCSB”, a scris un al suporter al ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Să nu ne punem speranța în Vlad că ăla dă cu stângul în dreptul”

O altă categorie de fani consideră că Gigi Becali este principalul vinovat pentru plecarea lui Bălgrădean la CFR Cluj: ”Se duce omul la o echipă cu pretenții, unde e liniște și probabil cașcaval mai mult”, ”Fără el nu erați în ultimii trei ani în play-off”.

”Cum Dumnezeu să mai câștigăm noi titlul când nu avem nici portari, nici jucători care să-și dea viața pentru echipa asta. Bălgrădean ne-a trădat, alt portar de bază noi nu mai avem. Să nu ne punem speranța în Vlad că ăla dă cu stângul în dreptul. Ăla ne îngroapă, ne duce pe ultimul loc, nu avem ce face cu el în poartă”, a scris al fan.

ADVERTISEMENT

”Nea Gigi, te-a ținut minte Bălgrădean”

Un al suporter a scris că plecările de la FCSB nu se vor opri la Cristian Bălgrădean: ”Ai uitat nea Gigi când ziceai că n-ai portar și tre să aduci unul de valoare? Te-a ținut minte Bălgrădean. Urmează Cristea, Planic, Gnohere…”.

Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Portarul FCSB va evolua din vară la campioana României. Gigi Becali a aflat de această mişcare a portarului după ce a semnat contractul cu marea rivală şi a avut o ieşire nervoasă.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali l-a dus pe Bălgrădean la Cluj

Din informațiile FANATIK, totul s-a întâmplat după derby-ul Dinamo – FCSB, în urma căruia Gigi Becali l-a criticat pe Bălgrădean și l-a anunțat că va fi rezervă. Portarul a decis atunci să semneze cu CFR fără să anunțe pe nimeni de la FCSB.

Portarul FCSB a intrat la 1 ianuarie în ultimele șase luni de contract şi a semnat cu ardelenii fără să îi anunţe pe oficialii celor de la FCSB, iar FANATIK a aflat că impresarii care s-au ocupat de acest transfer sunt Giovani Becali şi Dragoş Sârbu.

ADVERTISEMENT
Tags: