Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanii FCSB, decizie şoc: “Stop Ghencea! CSA să nu mai trăiască pe banii noştri”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a declarat că fanii FCSB-ului nu mai vor ca favoriţii lor să joace în Ghencea, după decizia Curţii de Apel privind palmaresul.
29.10.2023 | 22:12
Fanii FCSB decizie soc Stop Ghencea CSA sa nu mai traiasca pe banii nostri
Fanii FCSB, decizie şoc: "Stop Ghencea! Nu mai vreau ca CSA să trăiască pe banii noştri". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Decizia Curţii de Apel privind palmaresul Stelei a creat din nou valuri în războiul dintre CSA Steaua şi FCSB. Hotărârea a fost în defavoarea echipei lui Gigi Becali, palmaresul din perioada 1947 – 1998 revenind CSA-ului.

Fanii FCSB, decizie şoc: “Stop Ghencea! Nu mai vreau ca CSA să trăiască pe banii noştri”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gheorghe Mustaţă a anunţat că ar mai vrea ca FCSB-ul să nu mai joace în Ghencea şi astfel să alimenteze bugetul rivalei din liga secundă:

ADVERTISEMENT

“Sincer să fiu, n-aş mai vrea în Ghencea. Să vă spun de ce: în primul rând, le dai bani şi au cu ce să trăiască. În al doilea rând, nu mai este acel Ghencea pe care îl ştiu eu. Este cel mai frumos stadion din ţară, dar nu mai e atracţia aia care a fost o dată.

Ne-am făcut ambiţia, le-am arătat că jucăm în Ghencea şi că Steaua umple stadionul ăla. Să vedem câte mii de bilete au cumpărat rapidiştii, că după aia o să ne spună că ei au umplut stadionul.

ADVERTISEMENT

N-ai cum. Uite, noi nu jucăm sub 12.000 acasă. Din ce ştiu eu, au luat peste 5000 de bilete rapidiştii. Vin mulţi. Şi acasă şi în deplasare. Să îi dăm Cezarului ce-i al Cezarului”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

“Am să-l rog pe domnul Becali să nu mai facă vreo solicitare să mai jucăm acolo”

Anterior, într-un dialog cu Gabi Safta pe canalul de Youtube al jurnalistului, Gheorghe Mustaţă a declarat că îi va spune lui Gigi Becali să nu mai ducă echipa în Ghencea:

ADVERTISEMENT

“Dimineață la prima oră am să-l rog pe domnul Becali să nu mai facă vreo solicitare să mai jucăm în Ghencea. Gata, am arătat ce aveam de arătat acolo. Nu mai vrem în Ghencea.

Stop Ghencea. Să nu se supere suporterii, dar nu mai vreau ca echipa CSA să trăiască pe banii noștri. Cu banii lui Becali le dăm viață. Să le dea Statul. Până când o să întrebe cineva ce fac ei cu banii și cu 17 suporteri în tribune.

ADVERTISEMENT

“Câți au fost joi în Ghencea am avut eu să-mi vopsească gardul la o curte din Bragadiru”

Am primit poze de la meciul lor. De la suporteri CSA, care mi-au spus, gata, mă sucesc. S-au simțit umiliți să vadă 69 de suporteri pe tot stadionul. Păi numai eu, la ziua mea, am 1000 de invitați, de cinci ori mai mulți decât merg la meciurile lor.

Câți au fost joi în Ghencea am avut eu să-mi vopsească gardul la o curte din Bragadiru. Penibil”, a spus Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, pe canalul de Youtube al lui Gabi Safta.

Gheorghe Mustaţă: “Pentru meciul cu Rapid s-a deschis și inelul trei. Va fi arhiplin”

Săptămâna viitoare este programat derby-ul dintre FCSB şi Rapid pe Arena Naţională. Gheorghe Mustaţă promite sold-out în confruntarea din ultima etapă a turului SuperLigii:

“După această decizie, suporterii noștri sunt și mai atașați de echipă. Pentru meciul cu Rapid s-a deschis și inelul trei. Va fi arhiplin”, a spus Gheorghe Mustaţă pentru sursa citată.

FCSB a jucat în acest sezon de trei ori pe stadionul din Ghencea. Roş-albaştrii au jucat acolo meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, Nordsjaelland, 0-0, şi Universitatea Craiova, 3-0.

Fanii FCSB, decizie şoc! Nu mai vor în Ghencea

ADVERTISEMENT