Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață, dezvăluiri din actele de la Armată la vânzarea Stelei către Gigi Becali: „Uitați procesul verbal din ședință”

Gigi Mustață a făcut dezvăluiri privind Actele pe care le-ar deține Armata de când Steaua i-a fost vândută lui Gigi Becali.
29.10.2023 | 14:54
Gigi Mustata dezvaluiri din actele de la Armata la vanzarea Stelei catre Gigi Becali Uitati procesul verbal din sedinta
Gigi Mustață, dezvăluiri din actele de Armată la vânzarea Stelei către Gigi Becali: „Uitați procesul verbal din ședință”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Liderul Peluzei Nord a făcut mai multe dezvăluiri incendiare, printre care și modul în care Armata i-a cedat echipa de fotbal lui Gigi Becali.

Gigi Mustață, dezvăluiri din actele de Armată la vânzarea Stelei către Gigi Becali

Gigi Mustață i-a răspuns unui suporter stelist din Torino, care, prin intermediul lui Vivi Răchită, a transmis următorul mesaj: „Gigi Becali nu are acte pentru cele 5.000.000 de dolari despre care zice că le-a dat Asociației și că Babiuc a făcut pușcărie în dosar cu Becali”.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care s-a renunțat la acele documente ca să preia Gigi, a renunțat și domnul Teia Sponte, și domnul Pițurcă, au renunțat toți, ca să poată prelua majoritatea.

Și atunci cum nu există acte? Când Gigi aici spune că renunță la 5.200.000 de dolari, Pițurcă renunță la 400.000 de dolari. (n.r. – ce citești? Procesul Verbal de la Adunarea Generală?) Păi da.

ADVERTISEMENT

Mai sunt pe aici. Șeful direcției construcții, domnul General. Dar nu vă dau numele, că nu are rost, vă spun ca să vă dați seama. General de brigadă inginer în domeniul construcții militare, direcția financiară, General de brigadă Vasile. Vă spun doar numele mic. Șef de Management, General de Brigadă Neculai. Șeful direcției legislative și consecințe Colonel de justiție Dorel.

(n.r. – din partea lui Gigi cine a semnat?) Păi toți! Din partea lui Gigi cine să fie? erau atunci în Consiliul General. Toți! Pițurcă, nea Viorel, Lucian Becali, toți! Stați puțin, că săptămâna viitoare, o să vedem dacă punem mâna pe acel document pe care nu vor să ni-l dea. Cică îl are cineva, dar dânșii nu vor să ni-l dea din cadrul Unității, actele pe care le-am solicitat noi.

ADVERTISEMENT

(n.r. – de ce nu le cere Gigi?) Gigi le-a cerut prin avocați de zece mii de ori. Dacă nouă printr-o hotărâre judecătorească și executorie nu ni le dau? Aici vorbim de tranzacția extrajudiciară unde spune așa. Părțile de mai sus se obligă să înființeze Societatea Comercială Fotbal Club Steaua București S.A. având următoarele structuri: Asociația Fotbal Club Steaua București 36% din capitalul social total al Asociației Comerciale pe acțiuni, Gigi Becali – 51%, Viorel Păunescu – 6%, Victor Pițurcă – 4%, Lucian Becali – 3%.

(n.r. – în ce dată e Procesul Verbal?) FRF a fost înștiințată în 06.02.2003. Că Gigi preia jucătorii și renunță la acei bani. Spune așa ‘Gigi Becali, pentru cota de participare de 51% din acțiuni, renunță la creanța pe care o are față de Asocițaia respectivă 5.200.000 de dolari’. După vine și spune că renunță și Viorel Păunescu la 200.000, renunță și Victor Pițurcă la 400.000, renunță și Lucian Becali la 300.000 și preia Gigi Becali tot.

ADVERTISEMENT

(n.r. – păi cică Gigi n-avea dreptul să joace în Liga 1, că n-a preluat de la CSA). Avea dreptul de la AFC pentru că a preluat tot! Punct”, a adăugat Mustață.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Mustata, DEZVALUIRI DIN ACTELE SEMNATE de Armata la VANZAREA Stelei catre Gigi Becali

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru "total goluri FCSB: sub 1,5” la meciul Oţelul - FCSB